Πέθανε η Lisa Loring, Wednesday στο ‘Addams Family’ στα 60's

Η Lisa Loring, η οποία ως παιδί ηθοποιός υποδύθηκε την Wednesday Addams στην τηλεοπτική κωμική σειρά The Addams Family της δεκαετίας του 1960, πέθανε το Σάββατο (28 Ιανουαρίου 2023). Την είδηση ​​του θανάτου της, σε ηλικία 64 ετών, κοινοποίησε στις 29 Ιανουαρίου στο Facebook η φίλη της Laurie Jacobson, η οποία ανέφερε ότι η ηθοποιός είχε υποστεί ένα τεράστιο εγκεφαλικό τέσσερις ημέρες νωρίτερα, που προκλήθηκε από το κάπνισμα και την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Η Τζέικομπσον σημείωσε ότι η Λόρινγκ «ήταν σε υποστήριξη ζωής για τρεις ημέρες. Χθες η οικογένειά της πήρε τη δύσκολη απόφαση να το αφαιρέσει και έφυγε χθες το βράδυ. Είναι ενσωματωμένη στην ταπισερί που είναι η ποπ κουλτούρα και στις καρδιές μας πάντα ως Wednesday Addams.

Video Url

 

Η Λόρινγκ ήταν έξι ετών όταν έλαβε τον ρόλο της κόρης στο The Addams Family, από το 1964-1966. Η σειρά μαύρης κωμωδίας, βασισμένη στα κινούμενα σχέδια του Τσαρλς Άνταμς, με τον Τζον Άστιν και την Κάρολιν Τζόουνς ως Γκόμεζ Άνταμς και τη σύζυγό του, Μορτίσια, ως μια μακάβρια οικογένεια σε αντίθεση με την υπόλοιπη πόλη τους. Στο πρόγραμμα συμμετείχε επίσης ο Jackie Coogan ως Uncle Fester, η Blossom Rock ως Grandmama, ο Ken Weatherwax ως μεγαλύτερος αδερφός Pugsley Addams και ο Ted Cassidy ως ο οικογενειακός μπάτλερ, Lurch. Την εποχή του θανάτου της Λόρινγκ, ο Άστιν, στα 92 του, είναι το μόνο μέλος του καστ που ζει ακόμα.

Video Url

 

Και η σύγχρονη Wednesday, Jenna Ortega

 

Video Url