Δήλωση του Neil Young για τον David Crosby

Ο Neil Young μοιράστηκε μια δήλωση σχετικά με τον θάνατο του David Crosby, του πρώην συμπαίκτη του στο συγκρότημα Crosby, Stills, Nash & Young. Παρόλο που ο Young και ο Crosby τσακώθηκαν για χρόνια, η δήλωση του Young επικεντρώνεται στις πιο θετικές αναμνήσεις του από τη θητεία τους ως φίλοι και σύντροφοι, εκφράζοντας την αγάπη του για τον Crosby και αναπολώντας τις καλές στιγμές.

Ο Ντέιβιντ έφυγε, αλλά η μουσική του ζει. Η ψυχή του CSNY, η φωνή και η ενέργεια του David ήταν στην καρδιά της μπάντας μας. Τα υπέροχα τραγούδια του αντιστοιχούσαν σε αυτό που πίστευε και ήταν πάντα διασκεδαστικό και συναρπαστικό όταν παίζαμε μαζί. Τα «Almost Cut My Hair», «Dejavu» και τόσα άλλα υπέροχα τραγούδια που έγραψε ήταν υπέροχα για να τα τζαμάρουμε και ο Stills κι εγώ ενθουσιαστήκαμε καθώς μας κρατούσε να συνεχίζουμε και να συνεχίζουμε. Το τραγούδι του με τον Γκράχαμ ήταν τόσο αξιομνημόνευτο, το δίδυμό τους ξεχώρισε από τα σόου μας.

Περάσαμε τόσες υπέροχες στιγμές, ειδικά τα πρώτα χρόνια. Ο Crosby ήταν ένας πολύ υποστηρικτικός φίλος στην αρχή της ζωής μου, καθώς αποσπάσαμε μεγάλα κομμάτια της εμπειρίας μας μαζί. Ο Ντέιβιντ ήταν ο καταλύτης πολλών πραγμάτων.

Η καρδιά μου είναι με την Jan και τον Django, τη γυναίκα και τον γιο του. Πολλή αγάπη για εσάς. Ευχαριστώ David για το πνεύμα και τα τραγούδια σου, Love you man. Θυμάμαι τις καλύτερες στιγμές!
Νeil