Πέθανε ο Gordy Harmon ιδρυτικό μέλος των Whispers

Μέλη της οικογένειας είπαν ότι ο Χάρμον πέθανε στον ύπνο του το βράδυ της Πέμπτης (5 Ιανουαρίου) στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Πιστεύεται ότι πέθανε από φυσικά αίτια, αν και δεν είχε σοβαρές ασθένειες, ήταν 79 ετών.

Οι Whispers δημιουργήθηκαν το 1963 στο Watts, με ιδρυτικά μέλη τους δίδυμους Walter και Wallace "Scotty" Scott, Nicholas Caldwell, Marcus Hutson και Harmon. Μετά από πρόσκληση από το αστέρι της φανκ Sly Stone, η ομάδα μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο. Πολύ πριν από την κορύφωση της καριέρας του γκρουπ στη δεκαετία του 1980, οι Whispers θα καθιερωθούν ως ένα δυναμικό συγκρότημα συναυλιών. Ο Harmon εμφανίζεται στα τρία πρώτα άλμπουμ του γκρουπ, το The Whispers του 1970, καθώς και το Love Story και το Life and Breath, που κυκλοφόρησαν και τα δύο το 1972.

Οι μέτριες επιτυχίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου περιλαμβάνουν τα "The Time Will Come" (1969), "Seems Like I Gotta Do Wrong" (1970), "Your Love Is So Doggone Good" (1971) και "I Only Meant To Wet My Feet" (1972).

Το 1973, ο Χάρμον ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, στο οποίο τραυματίστηκε ο λάρυγγας του. Ως αποτέλεσμα, θα έφευγε από το γκρουπ. Αντικαταστάθηκε από τον πρώην τραγουδιστή των Friends of Distinction, Leaveil Degree, ο οποίος παραμένει στο γκρουπ σήμερα.