Η ΕΡΤ καταφύγιο των τηλεθεατών και το 2023

Η απόσταση της ποιότητας των προγραμμάτων της ΕΡΤ σε σχέση με τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς, όλο και μεγαλώνει, προσωπικά νομίζω ότι διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην ιστορία της και αποτελεί καταφύγιο για πολλούς τηλεθεατές.

Το ΕΡΤ news είναι ένα κανάλι που σε καλύπτει σε 24ωρη βάση και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα ξένα ειδησεογραφικά, θα έλεγα μάλιστα ότι είναι  αμερόληπτο σε βαθμό που σοκάρει, κάτι που δεν συμβαίνει ακόμα και με τα μεγάλα Αμερικάνικα δίκτυα.

 

Είμαι περίεργος τι θα κάνει μια ενδεχόμενη κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ αν έλθει στην εξουσία, θα τους αλλάξει όλους; ίσως μόνο τους επικεφαλής γιατί οι πιο κάτω ανήκουν σε πολλούς πολιτικούς χώρους, ίσως όχι απαραίτητα φιλικούς στην τωρινή κυβέρνηση. Από το 1980 πάντα η ΕΡΤ, εκτός από τους κατά καιρούς διορισμένους διευθυντές όταν ήταν στην εξουσία η δεξιά και αυτό όχι απαραίτητα, ήταν προς τα κεντροαριστερά.

 

Video Url

 

Στην ψυχαγωγία κι εδώ η ΕΡΤ ξεχωρίζει και έχει μπερδέψει πολλούς με την ποιότητα της στην οποία συμμετέχουν όλες οι πολιτικές παρατάξεις.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url