Sebastian Marino, πρώην κιθαρίστας σε Overkill και Anvil πέθανε 57 ετών

Ο Σεμπάστιαν Μαρίνο, ο οποίος έπαιζε κιθάρα στα συγκροτήματα Overkill και Anvil, πέθανε σε ηλικία 57 ετών τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο ενώ εργαζόταν σε ηχητική δουλειά σε μια εκδήλωση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Φλόριντα.

Ο Marino ήταν μέλος των καναδών ηρώων του metal Anvil από το 1989 έως το 1995, εμφανιζόμενος στο άλμπουμ τους Worth the Weight το 1991. Όταν έμαθε τον θάνατο του Marino, ο τραγουδιστής-κιθαρίστας των Anvil, Steve "Lips" Kudlow έγραψε: "Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του φίλου μου Sebastian Marino. Ο Seby ήταν ένας αγαπημένος φίλος και θα μου λείψει πολύ!! Το Worth the Weight ήταν ένα εξαιρετικά ιδιαίτερο άλμπουμ των Anvil και θα κρατήσει τον Seby ζωντανό στην ιστορία μας για πάντα! RIP SEBASTIAN MARINO."

Ο κιθαρίστας εντάχθηκε στους θρύλους του New Jersey thrash, Overkill στα τέλη του 1995 και παρέμεινε στο συγκρότημα μέχρι το 1999. Έπαιξε στα άλμπουμ The Killing Kind (1996), From the Underground and Below (1997) και Necroshine (1999).

 

Video Url