Gangsta Boo, Πρωτοποριακή Φιγούρα στο Southern Rap, νεκρή στα 43

Η Gangsta Boo πέθανε σε ηλικία 43 ετών, σύμφωνα με το Fox 

Μια πρωτοποριακή φιγούρα στη σκηνή του Southern Rap και κάποτε μέλος των Three 6 Mafia, η Gangsta Boo βρέθηκε νεκρή στη γενέτειρά της, το Μέμφις, γύρω στις 4:00 μ.μ. τοπική ώρα την 1η Ιανουαρίου. Η αιτία του θανάτου της δεν έγινε αμέσως γνωστή από τον Τύπο.

Η Gangsta Boo γεννήθηκε ως Lola Mitchell στο Μέμφις του Τενεσί. Άρχισε να κάνει ραπ σε ηλικία 14 ετών και μέσα σε δύο χρόνια έγινε μέλος της ομάδας  ραπ του Μέμφις Three 6 Mafia. Κατά τη διάρκεια της εξάχρονης θητείας της, οι Three 6 Mafia πέρασαν στο mainstream με άλμπουμ όπως το Chapter 2: World Domination και το When the Smoke Clears: Sixty 6, Sixty 1. 

Ως μέλος των Three 6 Mafia, η Gangsta Boo κυκλοφόρησε το πρώτο της σόλο άλμπουμ, Inquiring Minds, το 1998. Το 2001 η συνέχεια, Both Worlds *69, έφτασε στο top 10 του R&B/Hip-Hop chart του Billboard και έφτασε στο Νο. 29 στο Billboard 200. Μέχρι το τέλος του 2001, η Gangsta Boo αποφάσισε να αφήσει τους Three 6 Mafia για να συνεχίσει περαιτέρω τη σόλο καριέρα της.

Η Gangsta Boo κυκλοφόρησε ένα τρίτο σόλο άλμπουμ το 2003. Τις επόμενες δύο δεκαετίες, μεγάλο μέρος της μουσικής της παραγωγής ήρθε με τη μορφή mixtapes, συμπεριλαμβανομένων συνεργασιών με τον DJ Drama και τον BeatKing. Το 2013, ενώθηκε ξανά με τους Three 6 Mafia και τα μέλη τους DJ Paul, Crunchy Black, Koopsta Knicca και Lord Infamous για να σχηματίσουν ένα παρακλάδι γκρουπ που ονομάζεται Da Mafia 6ix . Ωστόσο, έφυγε από την ομάδα την επόμενη χρονιά.

Πιο πρόσφατα, η Gangsta Boo συνεργάστηκε με τους  Run the Jewels ("Walking in the Snow" από το RTJ4 του 2020).

Video Url