Πέθανε 45 ετών ο ντράμερ των Modest Mouse, Jeremiah Green

Το συνιδρυτικό μέλος του Modest Mouse και ντράμερ Jeremiah Green πέθανε σε ηλικία 45 ετών μετά από μια σύντομη μάχη με τον καρκίνο.

Ο frontman του συγκροτήματος, Isaac Brock, ανακοίνωσε τον θάνατο του Green με ένα μήνυμα στο Facebook που δημοσιεύτηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. «Δεν ξέρω τρόπο να το κάνω αυτό: Σήμερα χάσαμε τον αγαπημένο μας φίλο Jeremiah. Ξάπλωσε να ξεκουραστεί και απλά ξεθώριασε. Θα ήθελα να πω ένα σωρό όμορφες λέξεις αυτή τη στιγμή, αλλά δεν είναι η ώρα. Αυτά θα έρθουν αργότερα, και από πολλούς ανθρώπους. Παρακαλώ εκτιμήστε όλη την αγάπη που δίνετε, παίρνετε, έχετε δώσει και θα πάρετε. ».

Μόλις πριν από πέντε ημέρες, η μητέρα του Green, Carol Namatame, δημοσιοποίησε τη μάχη του γιου της με τον καρκίνο στο στάδιο τέταρτο και ζήτησε από τους θαυμαστές να στείλουν "θεραπευτικές δονήσεις". 

Ο Green συνίδρυσε τους Modest Mouse μαζί με τον frontman Brock και τον μπασίστα Eric Judy το 1993. Εκτός από μια σύντομη αποχώρηση από το συγκρότημα μεταξύ 2003 και 2004, ο Green ήταν σταθερή παρουσία στο lineup του γκρουπ και ήταν μέλος της μεγαλύτερης θητείας του εκτός από τον Brock. Εμφανίστηκε σε όλα τα άλμπουμ των Modest Mouse, με εξαίρεση τα Good News for People Who Love Bad News, και έπαιξε επίσης στα συγκροτήματα Red Stars Theory και Vells.

Ο Green είχε περιοδεύσει με τους Modest Mouse μόλις τον περασμένο μήνα στο πλαίσιο της περιοδείας του συγκροτήματος για τον εορτασμό της 25ης επετείου από το άλμπουμ ορόσημο The Lonesome Crowded West.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url