Πέθανε η Anita Pointer, των Pointer Sisters

Η Anita Pointer, ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Pointer Sisters, πέθανε το Σάββατο, ανακοίνωσε η οικογένειά της. Ήταν 74.

 H Πόιντερ γεννήθηκε στο Όκλαντ της Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, το τέταρτο από τα έξι παιδιά της Σάρα Ελίζαμπεθ (το γένος Σίλας, 1924–2000) και του αιδεσιμότατου Έλτον Πόιντερ (1901–1979). Αν και γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, οι γονείς της Πόιντερ ήταν ντόπιοι του Αρκάνσα. Ως αποτέλεσμα, η οικογένειά της ταξίδευε με αυτοκίνητο σχεδόν κάθε χρόνο από την Καλιφόρνια στο Αρκάνσα για να επισκεφτεί τους παππούδες της Πόιντερ που ζούσαν στο Πρέσκοτ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η μητέρα της της επέτρεψε να μείνει με τον παππού και τη γιαγιά της για να παρακολουθήσει την πέμπτη τάξη στο Δημοτικό McRae, την έβδομη τάξη στο McRae Jr. High και τη δέκατη τάξη στο McRae High School. Ενώ στο Prescott, έπαιξε alto sax ως μέλος της μπάντας McRae High School. Το 1969, η Πόιντερ εγκατέλειψε τη δουλειά της ως γραμματέας για να ενωθεί με τις μικρότερες αδερφές της Μπόνι και Τζούνι για να σχηματίσουν τις Αδελφές Πόιντερ.

 

Video Url

 

«Αν και είμαστε βαθιά λυπημένοι για τον χαμό της Anita, νιώθουμε παρηγοριά που γνωρίζουμε ότι είναι τώρα με την κόρη της, Jada και τις αδερφές της June & Bonnie και εν ειρήνη», ανέφερε η οικογένειά της σε δήλωση. "Ήταν αυτή που μας κράτησε όλους κοντά και μαζί για τόσο καιρό. Η αγάπη της για την οικογένειά μας θα παραμείνει σε όλους μας. … Ο παράδεισος είναι ένα πιο αγαπητό όμορφο μέρος με την Ανίτα εκεί."

Video Url

 

Η μοναχοκόρη της Πόιντερ, Τζάντα Πόιντερ, πέθανε το 2003 και οι αδερφές της Μπόνι και Τζούνι πέθαναν το 2020 και το 2006 αντίστοιχα.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url