Προσοχή στους Χάκερς κλέβουν με κόλπα τον κόσμο, δείτε παράδειγμα

Τέτοια μηνύματα παίρνω κάθε 2-3 μέρες δήθεν από τράπεζα σε mail που δεν το έχει η τράπεζα που υποτίθεται ότι μου στέλνει το μήνυμα. Επίσης καθημερινά διαβάζουμε για θύματα εξαπάτησης και έχω ακούσει αρκετούς γνωστούς φίλων και επιχειρήσεις που τους πήραν αρκετά χρήματα  στον ένα 10000 και στον άλλο 40.000, εγώ ειλικρινά δεν έχω τέτοια ποσά σε τράπεζα, δεν περισσεύουν πια για αποταμίευση αφού πήγαν τα 'γλιφιτζούρια' από 10 λεπτά της δραχμής 1 χιλιάρικο, μόνο ένας πολιτικός θα μπορούσε να σώσει όλο τον πλανήτη κλείνοντας όλες τις τράπεζες, όχι μόνος του, με παρέα βέβαια για να μην αισθάνεται μοναξιά. 

 

 

MHΝ ANOIΓETE TETOIA MHNYMATA

Αγαπητέ πελάτη,

Παρατηρήσαμε ένα σφάλμα πολλαπλών προσπαθειών σύνδεσης κατά την ηλεκτρονική σύνδεση στον λογαριασμό σας στη. Για λόγους ασφαλείας, με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι ο λογαριασμός σας έχει μπλοκαριστεί προσωρινά.

Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να ανοίξετε ένα ασφαλές παράθυρο του προγράμματος περιήγησης και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ενημερώσετε τις πληροφορίες σας. Ο ηλεκτρονικός σας λογαριασμός θα περιοριστεί εάν η ενημέρωση αποτύχει.

Προειδοποίηση: Η μη ορθή ενημέρωση των στοιχείων σας μπορεί να οδηγήσει σε προσωρινή αναστολή του ηλεκτρονικού σας λογαριασμού.