Μέλη των Judas Priest, Pantera, Rainbow έφτιαξαν το Supergroup, Elegant Weapons

Τα μέλη των Judas Priest, Pantera και Rainbow δημιούργησαν ένα νέο supergroup που ονομάζεται Elegant Weapons και ανακοίνωσαν το ντεμπούτο τους άλμπουμ, Horns for a Halo, που θα φτάσει την άνοιξη του 2023 μέσω της Nuclear Blast.

Το συγκρότημα  με τους Richie Faulkner και Scott Travis των Judas Priest στην κιθάρα και ντραμς, αντίστοιχα, τον Rex Brown των Pantera στο μπάσο και τον τραγουδιστή των Rainbow Ronnie Romero να χειρίζεται χρέη frontman.

Επιπλέον, ο κιθαρίστας (και παραγωγός των Firepower) των Judas Priest, Andy Sneap, ανέλαβε την παραγωγή του ντεμπούτου άλμπουμ του γκρουπ.

«Είναι συναρπαστικό να είσαι μέλος μιας εταιρείας όπως η Nuclear Blast που έχει τόσο πλούσια ιστορία και επίπεδο σεβασμού μεταξύ των θαυμαστών και της μουσικής βιομηχανίας», δήλωσε ο Faulkner σε μια ανακοίνωση Τύπου.

«Ο Monte Conner [Nuclear Blast Αντιπρόεδρος A&R] γνωρίζει καλά τον Andy Sneap και ο Andy είχε πάντα πολύ υψηλό σεβασμό για τον Monte και την ετικέτα.

Ο Monte έχει αγαπήσει τον δίσκο από τα πολύ πρώιμα στάδια επίδειξης. Είναι πολύ πολύτιμο και σημαντικό για μένα η εταιρεία με την οποία υπογράφω να κατανοεί και να συνδέεται με τη μουσική».