Ο Λεξ εντυπωσίασε και στην Θεσσαλονίκη

Σε ένα μεγάλο σε αριθμό κοινό, μετά την Νέα Σμύρνη ο Λεξ εντυπωσίασε και το κοινό της Θεσσαλονίκης με τα τραγούδια του που βρίσκουν απήχηση σε ένα κοινό που διψάει για εκδίκηση για κάτι που δεν ξέρει τι είναι.

 

'Ασυμβίβαστοι' στίχοι και επιρροές από ένα ράπερ που έζησε λόγω ηλικίας τα πρωτότυπα τα οποία σε κάποιο βαθμό αντιγράφει, ήδη είναι 37 ετών και αθόρυβα έκτισε ένα προφίλ που ξαφνικά κρίθηκε εκμεταλλεύσιμο από διάφορες πολιτικές παρατάξεις, γιατί εκπροσωπεί την σύγχρονη μορφή αγανακτισμένων που βλέπουν ότι στενεύουν τα περιθώρια που τους παρέχουν τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς, δεν θέλουν όμως να ασχοληθούν και ενεργά με τα κόμματα και να κάνουν κάποιου είδους δουλειά, θέλουν τις ανέσεις που απέκτησαν οι γονείς τους, χωρίς όμως να κάνουν όσα έκαναν αυτοί.

 

Από μουσικής πλευράς τα τραγούδια του δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά των καλλιτεχνών της τραπ, τα οποία μπορεί να είναι χυδαία, αλλά δυστυχώς πιο κοντά στην εποχή μας, ο Λεξ, είναι συμπαθής, αλλά μακριά από την εποχή μας που είναι πιο κοντά στο Greek Next Top Model από αυτό που εκπροσωπούσαν συγκροτήματα όπως οι Active Member και οι Τρύπες.

 

Η συναυλίες του έχουν τέτοια κάλυψη από τα ΜΜΕ που δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν οι παλιότεροι καλλιτέχνες που έχουν κάποια σχέση με αυτό που εκπροσωπεί και δεν έγινε αυτό μετά την πετυχημένη του εμφάνιση, αλλά από πριν.

 

Ενθαρρυντικό βέβαια το ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την μουσική, πάντα υπάρχει ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει στο μέλλον. Το θέμα είναι να ενδιαφερθούν γι' αυτόν και οι υπόλοιποι Έλληνες, όχι μόνο όσοι φανατικά παρακολουθούν τις εμφανίσεις του. 

Video Url

 

Video Url