Οι αδελφές της Carly Simon, Lucy και Joanna Simon, πέθαναν με μια μέρα διαφορά η μία από την άλλη

Η Κάρλι Σάιμον θρηνεί αφού και οι δύο αδερφές της -- η συνθέτρια του Μπρόντγουεϊ, Λούσι Σάιμον, και η πρώην τραγουδίστρια της όπερας, Τζοάνα Σάιμον -- πέθαναν αυτή την εβδομάδα, μόλις μια μέρα διαφορά η μία από την άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι δύο αδερφές της τραγουδίστριας του "You're So Vain" -- τους οποίου ο πατέρας, Richard Simon, ήταν ο μεγιστάνας των εκδόσεων και συνιδρυτής του εκδοτικού γίγαντα Simon & Schuster -- πέθαναν από καρκίνο. Η Joanna πέθανε την Τετάρτη από καρκίνο του θυρεοειδούς και η Lucy την Πέμπτη μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Η Joanna ήταν 85 και η Lucy 82, αντίστοιχα. Έχει αναφερθεί ότι η Joanna πέθανε σε νοσοκομείο του Μανχάταν ενώ η Lucy πέθανε στο σπίτι της στο Piedmont της Νέας Υόρκης.

Η Lucy και η Carly ξεκίνησαν τη μουσική ως το ντουέτο The Simon Sisters κυκλοφόρησαν το τραγούδι "Wynken, Blynken & Nod", το οποίο βρέθηκε στο Νο. 73 του Billboard Hot 100 το 1964. Η καριέρα της Carly τελικά θα απογειωνόταν και θα γινόταν μια τρομερή δύναμη στον κόσμο της ποπ με μια σειρά από επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων των "Anticipation", "You're So Vain" και "That's The Way I've Always Heard It Should Be", μεταξύ πολλών άλλων.

Video Url