Νέο βιβλίο γράφει ότι ο Mick Jagger έκανε σεξ με 2 από τα μέλη των Rolling Stones

Ένα νέο βιβλίο ισχυρίζεται ότι ο Μικ Τζάγκερ είχε συνεχείς σεξουαλικές σχέσεις με δύο άλλα μέλη των Rolling Stones.

Στο νέο της βιβλίο, The Stone Age: Sixty Years of the Rolling Stones, η συγγραφέας Lesley-Ann Jones γράφει ότι ο Jagger είχε σχέσεις με τα μέλη του συγκροτήματος Keith Richards και Mick Taylor εκτός από άλλους αξιόλογους άνδρες διασημότητες και μουσικούς, αναφέρει η βρετανική ταμπλόιντ The Daily Mail.

Η Τζόουνς, ο οποίος έχει γράψει καλές βιογραφίες για τον Ντέιβιντ Μπάουι, τον Φρέντι Μέρκιουρι και τον Τζον Λένον, ισχυρίζεται περαιτέρω ότι οι υποθέσεις ήταν σε κοινή γνώση μεταξύ των διαφόρων φιλενάδων και συζύγων των ανδρών τους. Η Τζόουνς γράφει επίσης ότι η σχέση μεταξύ του Τζάγκερ και του Ρίτσαρντς ήταν κάτι πιο βαθύ από μια απλή παρωδία.

Η Τζόουνς πήρε συνέντευξη από τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Marianne Faithfull, η οποία είχε μια περίφημη σχέση με τον Jagger κατά τα πρώτα χρόνια του συγκροτήματος. Η Faithfull είπε ότι πάντα «είχε την εντύπωση ότι υπήρχε σεξουαλικό υπόγειο ρεύμα» στις πρώτες μέρες της σχέσης των μουσικών.

 

Η πρώην φίλη του Ρίτσαρντς, Ανίτα Πάλενμπεργκ, η οποία πέθανε το 2017, είπε στην Τζόουνς ότι η σχέση των δύο ρόκερ είχε μια ρομαντική φύση.

«Από την πρώτη στιγμή που τους συνάντησα, είδα ότι ο Mick ήταν ερωτευμένος με τον Keith», φέρεται να αναφέρει η Pallenberg.

Αν και ο Τζάγκερ μπορεί να ήταν ενθουσιασμένος με τον Ρίτσαρντς, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να έχει σχέσεις με άλλους άνδρες και γυναίκες, σύμφωνα με την Τζόουνς. Γράφει στο βιβλίο ότι μια από αυτές τις σεξουαλικές κατακτήσεις ήταν ο νέος κιθαρίστας Mick Taylor, ο οποίος ήταν στο συγκρότημα από το 1969 έως το 1974.

Ο Τέιλορ αντικατέστησε τον Μπράιαν Τζόουνς. Ο Τζόουνς έφυγε λόγω δημιουργικών διαφορών με τους αναδυόμενους σταρ Τζάγκερ και Ρίτσαρντς, καθώς και λόγω εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ που τελικά θα του έπαιρνε τη ζωή λίγο μετά την αποχώρησή του από τους Στόουνς.

Όπως και με τον Ρίτσαρντς, η συγγραφέας Τζόουνς γράφει ότι ο Τζάγκερ σύντομα βρήκε τον δρόμο του στο κρεβάτι του νέου κιθαρίστα. Γράφει πώς η πρώην σύζυγος του Taylor, Rose, είπε στον Paul Levett σε ένα δείπνο ότι ανακάλυψε τους δύο Micks σε μια συμβιβαστική θέση.

«Μου είπε ότι βρήκε τον σύζυγό της στο κρεβάτι με τον Μικ Τζάγκερ», αναφέρει ο Λέβετ. «Γιατί να μου έλεγε κάτι τέτοιο, αν δεν το είχε δει με τα μάτια της;»

 

Video Url