Εμφανίσεις του Bono για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του σε βιβλίο

Ο Bono - ο τραγουδιστής του ιρλανδικού ροκ συγκροτήματος U2 - ανακοίνωσε μια περιοδεία βιβλίου για την προώθηση των επερχόμενων απομνημονευμάτων του, Surrender, που θα εκδοθούν την 1η Νοεμβρίου 2022 από τον Alfred A. Knopf. Η περιορισμένη προβολή των θεατρικών ημερομηνιών περιλαμβάνει 14 πόλεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Δείτε τις ημερομηνίες παρακάτω.

Τα εισιτήρια για το "Stories of Surrender" ξεκινούν να πωλούνται από τις 7 Οκτωβρίου στις 10 π.μ.  Κάθε εισιτήριο που αγοράζεται συνοδεύεται από ένα αντίγραφο του βιβλίου. Όλα τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά θα παραδοθούν ως ασφαλή εισιτήρια για κινητά. Θα υπάρχει όριο δύο εισιτηρίων ανά άτομο. Η περιοδεία έχει την ετικέτα, "Μια βραδιά με λόγια, μουσική και μερικές ατασθαλίες..."

«Μου λείπει να είμαι στη σκηνή και η εγγύτητα του κοινού των U2», είπε ο Bono στην ανακοίνωση της 3ης Οκτωβρίου. «Σε αυτές τις παραστάσεις έχω μερικές ιστορίες να τραγουδήσω και μερικά τραγούδια να πω… Επιπλέον, θέλω να διασκεδάσω παρουσιάζοντας το ME-moir μου, SURRENDER, το οποίο είναι πραγματικά περισσότερο ένα WE-moir αν σκεφτώ όλο τον κόσμο που με βοήθησε να φτάσω από εκεί ως εδώ».

Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση του βιβλίου από τον  εκδότη: Ο Bono είναι  ένας από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες στον κόσμο της μουσικής, η καριέρα του Bono έχει γραφτεί εκτενώς. Αλλά στο Surrender, είναι ο Bono που παίρνει το στυλό, γράφοντας για πρώτη φορά για την αξιοσημείωτη ζωή του και αυτούς με τους οποίους τη μοιράστηκε. Με τη μοναδική φωνή του, ο Bono μας ταξιδεύει από τις πρώτες μέρες που μεγάλωσε στο Δουβλίνο, συμπεριλαμβανομένης της ξαφνικής απώλειας της μητέρας του όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών, στο απίθανο ταξίδι των U2 να γίνει ένα από τα πιο σημαίνοντα ροκ συγκροτήματα στον κόσμο, στα περισσότερα από είκοσι χρόνια του. ακτιβισμού αφιερωμένου στην καταπολέμηση του AIDS και της ακραίας φτώχειας. Γράφοντας με ειλικρίνεια, αυτοστοχασμό και χιούμορ, ο Μπόνο ανοίγει το διάφραγμα στη ζωή του — και στην οικογένεια, τους φίλους και την πίστη που τον στήριξαν, τον προκάλεσαν και τον διαμόρφωσαν.

 

Nov 02 – New York, NY – Beacon Theatre
Nov 04 – Boston, MA – Orpheum Theatre presented by Citizens
Nov 06 – Toronto, ON – Meridian Hall
Nov 08 – Chicago, IL – The Chicago Theatre
Nov 09 – Nashville, TN – Ryman Auditorium
Nov 12 – San Francisco, CA – Orpheum Theatre
Nov 13 – Los Angeles, CA – The Orpheum Theatre
Nov 16 – London, UK – The London Palladium
Nov 17 – Glasgow, UK – SEC Armadillo
Nov 19 – Manchester, UK – O2 Apollo Manchester
Nov 21 – Dublin, IE – 3Olympia Theatre
Nov 23 – Berlin, DE – Admiralspalast
Nov 25 – Paris, FR – Le Grand Rex
Nov 28 – Madrid, ES – Teatro Coliseum

 

Video Url