Άλμπουμ με διασκευές soul θα κυκλοφορήσει ο Bruce Springsteen

Ο Bruce Springsteen ανακοίνωσε ένα νέο άλμπουμ, Only the Strong Survive, με κλασικά soul τραγούδια. Τα 15 κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνουν τα ριμέικ των αγαπημένων του από τους Temptations, τους Four Tops, την Aretha Franklin και άλλους.

Το άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου 2022, μέσω της Columbia Records, πήρε το όνομά του από το σινγκλ του 1969 του Jerry Butler, ένα R&B και ποπ επιτυχία του 1969. Ο Springsteen είχε ανακοινώσει τη συλλογή από τις 26 Σεπτεμβρίου με μια σειρά από αναρτήσεις στα social media. Δείτε παρακάτω το βίντεο για το πρώτο τραγούδι, "Do I Love You (Indeed I Do)," που έγραψε και ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά από τον Frank Wilson.

Το 21ο στούντιο άλμπουμ του Springsteen θα περιλαμβάνει επίσης guest φωνητικά από τον Sam Moore ( Sam and Dave), καθώς και συνεισφορές από τους E Street Horns, πλήρεις διασκευές από τον Rob Mathes και δεύτερα φωνητικά από τους Soozie Tyrell, Lisa Lowell, Michelle Moore, Curtis. King Jr., Dennis Collins και Fonzi Thornton.

Στην ανακοίνωση της 29ης Σεπτεμβρίου, ο Springsteen είπε, «Ήθελα να κάνω ένα άλμπουμ όπως αυτό που  μόλις τραγούδησα. Και με ποια καλύτερη μουσική να δουλέψεις από το σπουδαίο αμερικανικό τραγούδι των δεκαετιών του εξήντα και του εβδομήντα; Έχω εμπνευστεί από τον Levi Stubbs, τον David Ruffin, τον Jimmy Ruffin, τον Iceman Jerry Butler, την Diana Ross, τον Dobie Gray και τον Scott Walker, μεταξύ πολλών άλλων.

Προσπάθησα να αποδώσω δικαιοσύνη σε όλους – και στους υπέροχους συγγραφείς αυτής της ένδοξης μουσικής. Στόχος μου είναι το σύγχρονο κοινό να βιώσει την ομορφιά και τη χαρά του, όπως κι εγώ από τότε που το άκουσα για πρώτη φορά. Ελπίζω να σας αρέσει να το ακούτε όσο μου άρεσε να το φτιάχνω».

Only the Strong Survive Track Listing
1. Only the Strong Survive
2. Soul Days feat. Sam Moore
3. Nightshift
4. Do I Love You (Indeed I Do)
5. The Sun Ain’t Gonna Shine Anymore
6. Turn Back the Hands of Time
7. When She Was My Girl
8. Hey, Western Union Man
9. I Wish It Would Rain
10. Don’t Play That Song
11. Any Other Way
12. I Forgot to Be Your Lover feat. Sam Moore
13. 7 Rooms of Gloom
14. What Becomes of the Brokenhearted
15. Someday We’ll Be Together

 

Video Url

 

Video Url