Τα πρωινάδικα της TV φέτος θα πάνε χειρότερα

Δεν δείχνουν να τραβάνε κόσμο οι νέες ομάδες των παρουσιαστών στα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, στην ουσία έγινε μια μικρή αλλαγή και πήγαν αρκετοί παρουσιαστές σε άλλα κανάλια.

 

Να μην λέω ψέματα δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση, μόνο αν περάσω από κάποιο χώρο στο σπίτι που παρακολουθεί άλλος και όταν έχουμε μωρά βλέπουμε μόνο παιδικά.

 

Οι συνδυασμοί όμως είναι αταίριαστοι, είχε μια φρεσκάδα η Αναστασοπούλου που ταίριαζαν με τον Οικονόμου στον ΣΚΑΪ και έβλεπα λίγο μεταξύ 6-7 πριν σηκωθώ, τώρα η νέα σύνθεση είναι αδιάφορη, δεν ταιριάζει, ενώ η Μαρία δεν ταιριάζει βέβαια στον ΑΝΤ1 με τον Παπαδάκη.

 

Νομίζω ότι η ΕΡΤ με φρέσκες νέες παρουσίες κερδίζει σταθερά πόντους και θα κερδίζει θεατές, γενικά η ΕΡΤ έχει μια σχετική φρεσκάδα σε αρκετές εκπομπές, αν και υπάρχουν και αρκετοί από τους παλιούς που βοηθούν με την εμπειρία τους, αλλά συνήθως δεν είναι αυτό που λέμε τηλεοπτικά αστέρια.

Γενικά τα κανάλια μάλλον ποντάρουν στις ζώνες μετά τις 10 και στις επερχόμενες εκλογές και το σχετικά σίγουρο κοινό που του αρέσει το κουτόχορτο σαν πίτα και σε οποιαδήποτε μορφή.