Τέλος η περιοδεία για τους UFO, δεν θα έλθουν στην Ελλάδα, πρόβλημα καρδιάς ο Phil Mogg

Οι UFO ανακοίνωσαν ότι ο τραγουδιστής και ιδρυτής τους Phil Mogg υπέστη καρδιακή προσβολή την περασμένη εβδομάδα. Το γκρουπ ακύρωσε έτσι τις ημερομηνίες του Οκτωβρίου της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους.

Το συγκρότημα μοιράστηκε τα νέα  (2 Σεπτεμβρίου 2022) στη σελίδα του στο Facebook σημειώνοντας ότι ο Μογκ υποβλήθηκε σε εγχείρηση για να τοποθετήσει στεντ σε δύο αρτηρίες. Ο ερμηνευτής, ο οποίος έκλεισε τα 74 του στις 15 Απριλίου, έγραψε ότι, σε συνεννόηση με τον γιατρό του, πρέπει να αναβάλει «να συνεχίσει να δουλεύει, να κάνει περιοδείες, να παίζει κ.λπ.».

Το πρόγραμμα απεξάρτησής του θα ξεκινήσει σε έξι εβδομάδες και αναμένεται να διαρκέσει για άλλες έξι εβδομάδες. «Σίγουρα δεν ήθελα να υποκύψω με αυτόν τον τρόπο», έγραψε. Το συγκρότημα ανέφερε ότι δεν ήταν σαφές εάν οι ημερομηνίες θα καθοριστούν το 2023.

Οι UFO επρόκειτο να παίξουν την τελευταία συναυλία της μακρόχρονης καριέρας τους στις 29 Οκτωβρίου 2022, στην Αθήνα, Ελλάδα, όπου το συγκρότημα παρουσίασε το πρώτο του σόου με τον νυν κιθαρίστα Vinnie Moore τον Φεβρουάριο του 2004.

Video Url

 

Video Url