Πέθανε ο William Reynolds έπαιζε στην σειρά FBI

 Yποδύθηκε τον Ειδικό Πράκτορα Τομ Κόλμπι για έξι σεζόν στην τηλεοπτική σειρά The F.B.I., πέθανε στις 24 Αυγούστου από επιπλοκές πνευμονίας εκτός του Covid, επιβεβαιώνει ο γιος του Έρικ Ρέγκολντς. Ήταν 90.

Γεννημένος ως William de Clercq Regnolds στις 9 Δεκεμβρίου 1931, στο Λος Άντζελες, ξεκίνησε την καριέρα του με συμβόλαιο με την Universal Pictures και είχε παίξει στο Carrie (1952), ως γιος του Laurence Olivier, και The Son of Ali Baba, όπου ήταν ο καλύτερος φίλος του Tony Curtis.  Για την 20th Century Fox, απεικόνιζε τον γιο του Rommel απέναντι από τον James Mason στο The Desert Fox.

 

Μετά τη στρατιωτική του θητεία στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κορέας, ο Ρέινολντς συμπρωταγωνίστησε στο Cult of the Cobra (1955). Το 1959, πρωταγωνίστησε ως τρομπετίστας Pete Kelly στην τηλεοπτική σειρά Pete Kelly's Blues. Το 1960-1961, πρωταγωνίστησε ως επιχειρηματίας αεροπορικών τσάρτερ και τυχοδιώκτης Sandy Wade στους The Islanders, ενώ εμφανίστηκε επίσης ως αξιωματικός του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στο περίφημο επεισόδιο του Rod Serling στο Twilight Zone "The Purple Testament".

 

Άλλοι τίτλοι ταινιών περιλαμβάνουν The Battle at Apache Pass, Francis Goes to West Point, The Mississippi Gambler, Gunsmoke, There’s Always Tomorrow, Away All Boats και The Land Unknown. Η τηλεοπτική δουλειά περιελάμβανε ρόλους στα Bronco, Wagon Train, The Roaring 20s, Cheyenne, Dragnet και Maverick.

Αφού έκανε guest εμφανίσεις στις δύο πρώτες σεζόν του FBI, ο Ρέινολντς κέρδισε το μεγάλο διάλειμμα της καριέρας του, παίρνοντας το μέρος του σταθερού και ηρωικού πράκτορα Κόλμπι, απέναντι από τον Επιθεωρητή Έρσκιν του Efrem Zimbalist, για έξι σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του ABC.