Εύβοια: Αγωνία για τον 6χρονο που τον δάγκωσε ροτβάιλερ

Εύβοια: Συγκλονίζει η νοσηλεύτρια που περιέθαλψε το 6χρονο αγοράκι που κατασπαράχτηκε από ένα σκυλί Ροτβάιλερ, χθες (30/7/2022) στον Λιμνιώνα της Εύβοιας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να το κρατήσουν ζωντανό.

Μετά την φονική επίθεση από το σκυλί στην Εύβοια, η νοσηλεύτρια του μικρού, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε ότι ήταν ένα από τα σοβαρότερα περιστατικά που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει.

«Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο ΚΥ Ψαχνών μαζί με τους γονείς και τον ιδιοκτήτη του σκύλου, το παιδί ήταν ήσυχο και συνεργάσιμο με τους γιατρούς ενώ οι γονείς ήταν σε κατάσταση σοκ. Αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο» δήλωσε.

Η κατάληξη μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερη, αφού φαίνεται ότι το σκυλί είχε στόχο το λαιμό του παιδιού. «Το τραύμα του παιδιού στο πίσω μέρος του κρανίου του ήταν πάρα πολύ μεγάλο» είπε η νοσηλεύτρια.

Το 6χρονο αγόρι από την πρώτη στιγμή είχε επικοινωνία με το περιβάλλον.

Το χρονικό της επίθεσης 

Ο εξαγριωμένος σκύλος ροτβάιλερ επιτέθηκε και δάγκωσε το αγοράκι 6 ετών στον Λιμνιώνα της Εύβοιας.

Ο σκύλος ξέφυγε από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη του στην παραλία της Εύβοιας και επιτέθηκε στο αγόρι. Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 6χρονο, ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα πλευρά, στο Κ.Υ. Ψαχνών και από εκεί μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα