Πάμε Μύκονο να δούμε τον Βέρτη;



Την άλλη Παρασκευή, με 1000 ευρώ ή 600, αν δεν έχετε τόσα, μπορείτε να δείτε τον Νίκο Βέρτη στη Μύκονο, οι θέσεις βέβαια έχουν πιαστεί από Ισραηλινούς και Έλληνες που θα πάνε να μερακλωθούν με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Οι συναυλίες φέτος δείχνουν ότι πηγαίνουν πολύ καλά, με εισιτήρια, όπως 90 ευρώ περίπου η Patti Smith, γύρω στα 60 η Laurie Anderson η Ελλάδα έχει γίνει Λας Βέγκας, εγώ παραμένω ζητιάνος με το 1 ευρώ, αλλά κανείς δεν ανταποκρίνεται πια, πρέπει να βρω κάποιον να μου κάνει δημόσιες σχέσεις και να βρω τρόπο να σας πείσω για την αναγκαιότητα της σελίδας μας.

Ομως αυτό δείχνει ότι είναι αδύνατο, Survivor, νησιά, διακοπές είναι η ζωή σήμερα, η μουσική είναι μόνο για φουκαράδες, μόνο το Τραπ, η Ελληνική ραπ και τα μπουζούκια αξίζουν.

Τελικά μπορεί και να έχει δίκιο ο Μητσοτάκης και να ζούμε σε ένα παράδεισο, με φτωχούς, αλλά ευτυχισμένους που μπορούν να δίνουν 1 χιλιάρικο για να δουν τον Βέρτη στη Μύκονο και μετά΄στην τηλεόραση, στα πρωινάδικα, στον Βέρτη ήταν αυτή, φορούσε αυτό και φλέρταρε με τον τάδε, αυτή είναι ζωή, όχι γκρίνια και κλάμα.

 

Video Url