Συγκινητική η επιστροφή της Adele στο Hyde Park

Η Adele είπε στους θαυμαστές της ότι ήταν «τόσο χαρούμενη» που επέστρεψε στη σκηνή καθώς για λίγο ήταν συγκλονισμένη στην αρχή της πρώτης δημόσιας συναυλίας της για πέντε χρόνια.

Η ψυχραιμία της σούπερ σταρ της ποπ έσπασε στιγμιαία καθώς συγκέντρωσε το τεράστιο κοινό στο Hyde Park του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των εναρκτήριων γραμμών του Hello.

Συνέχισε γρήγορα να τραγουδά και συνέχισε να παίζει ένα δίωρο σετ για τους 65.000 θαυμαστές της πόλης της.

«Είναι τόσο περίεργο να βρίσκεσαι ξανά μπροστά σε πλήθος», τους είπε.

Αυτή δεν θα ήταν η ζωντανή επιστροφή της, αν είχε πραγματοποιηθεί η άλλη στο Λας Βέγκας που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Ιανουάριο. Αλλά το ανέβαλε 24 ώρες πριν από την πρώτη παράσταση, ενημερώνοντας δακρυσμένα τους κατόχους εισιτηρίων ότι «δεν είναι έτοιμη».

Είπε στην εκπομπή της Παρασκευής ότι θα ανακοίνωνε τις αναδιευθετημένες ημερομηνίες των ΗΠΑ "πολύ, πολύ σύντομα" και ότι περίμενε έναν ακόμη εξοπλισμό για να είναι έτοιμη.

Τον Φεβρουάριο, η Adele είπε στον τηλεοπτικό οικοδεσπότη Graham Norton ότι εργαζόταν σκληρά με την ομάδα της για να προετοιμάσει και να επιβεβαιώσει νέες ημερομηνίες, λέγοντας ότι οι συναυλίες στο Vegas θα πραγματοποιηθούν "απολύτως 100%" φέτος.

 

Η αναβολή σήμαινε ότι οι εμφανίσεις της στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου την Παρασκευή και το Σάββατο ήταν οι πρώτες της συναυλίες με σωστό εισιτήριο για πέντε χρόνια.

Είπε επίσης στην  Laureen  Laverne πώς η άσκηση, η οποία συνέβαλε στην απώλεια βάρους της, την είχε βοηθήσει να αντιμετωπίσει τα άγχη της. και μίλησε επίσης για τις σχέσεις της με τον σύντροφό της, τον αμερικανικό αθλητικό πράκτορα Rich Paul, και τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki, με τον οποίο έχει έναν γιο, τον Angelo.

 

Set list

Hello
I Drink Wine
I'll Be Waiting
Rumour Has It
Water Under the Bridge
One and Only
Skyfall
Send My Love (To Your New Lover)
Easy On Me
All I Ask
Make You Feel My Love
Someone Like You
Oh My God
Set Fire To The Rain
Hold On
Rolling in the Deep
When We Were Young
Love Is A Game

 

 

Video Url