MAD VMA 2022: Χαμός με Snik και Light -Άγριος τσακωμός, διέκοψαν δύο φορές το show - Η αποχώρηση της Έλενας Παπαρίζου

MAD VMA 2022

Στα χέρια πιάστηκαν οι τράπερ Snik και Light στα MAD VMA 2022, χαλώντας τη διοργάνωση της απονομής των Mad Awards στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwo Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Πώς ξεκίνησε η ένταση

Η ένταση  δημιουργήθηκε στην εξέδρα των επισήμων, κατά τη διάρκεια της εκδήλωση την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν πάνω στη σκηνή μαζί με τους χορευτές τηςς, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο δυο τράπερς άρχισαν να ανταλλάσουν σπρωξίματα, με το πλήθος να πλησιάζει για να τους χωρίσει. Η ποπ τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε από την σκηνή, ενώ το τραγούδι συνέχιζε να ακούγεται κανονικά.

Το πρόγραμμα για περίπου 20 λεπτά σταμάτησε και ένας dj έπαιζε μουσική προκειμένου να μπουν όλα σε τάξη. Ωστόσο, το πλήθος των επωνύμων έφυγε από τις κερκίδες όπου καθόταν.

Οι δύο τράπερς συνεπλάκησαν εκ νέου στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή. Μάλιστα, το δεύτερο αυτό επεισόδιο συνέβη την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή και επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, που ήταν η  Έλενα Παπαρίζου η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στα VIP καθίσματα περιμένοντας να παραλάβει το βραβείο της.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρακαλούσε να σταματήσουν να τσακώνονται, ενώ ο κόσμος φωνάζει να φύγουν οι δύο τράπερ από το χώρο.

Η αιτία του άγριου καβγά μεταξύ Snik και Light

Σε παλαιότερη εμφάνιση του Snik, ο εκκεντρικός τράπερ, λέγεται ότι είχε βρίσει με άσχημα λόγια την μητέρα του Light. Οι δύο τράπερ είχαν δώσει ένα ασυνήθιστο ραντεβού να παίξουν ξύλο, ωστόσο, ο Snik δεν εμφανίστηκε ποτέ. Απόψε που οι δύο τράπερ βρίσκονταν στα Mad Awards ο Light πλησίασε τον Snik και του έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο.

MAD VMA 2022: Η ανακοίνωση του MAD έπειτα από το επεισόδιο με τους trappers
 

Λίγη ώρα μετά το MAD εξέδωσε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδικάζοντας τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Παράλληλα ανακοίνωσαν ότι τα acts του Snik και του Light δεν θα προβληθούν στον τηλεοπτικό αέρα.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε εν μέσω του καβγά των τράπερ τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά της για βραβείο και έφυγε από τα Mad VMA 2022. Η γνωστή ερμηνέυτρια αν και είχε προγραμματισμένη εμφάνιση με τη Marseaux στη σκηνή του Tae Kwon Do τελικά δεν εμφανίστηκε και αποχώρησε από τη διοργάνωση.

Η Έλενα Παπαρίζου φώναζε από τη σκηνή «όχι βία» και στη συνέχεια αποχώρησε τρομοκρατημένη και αναστατωμένη. Από τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου φαίνεται πως η τραγουδίστρια ήταν τρομοκρατημένη και κατέβαλε πραγματική προσπάθεια για να αποχωρήσει. Xρειάστηκε να πατήσει ακόμη και πάνω στα καθίσματα στην προσπάθειά της να φύγει ενώ οι τράπερς συνέχιζαν να ανταλλάσσουν μπουνιές και πίσω της έπεφταν καρέκλες

22/6/22: η Παπαρίζου αποχωρεί από τα #MADVMA2022 κυρία, πετώντας τη βεντάλια της, έπειτα από ένταση που προκλήθηκε από τρα(μ)πουκιστές με σκηνές βίας, ύψιστου παραδείγματος της τραπ μουσικής, της πλέον «καλλιτεχνικής» ενσάρκωσης μισογυνισμού, σεξισμού και τοξικής αρρενωπότητας. pic.twitter.com/gB4JNbiiN5

 

Την ίδια ώρα το Twitter αποθεώνει την Έλενα Παπαρίζου για την απόφασή της να αποχωρήσει από τα βραβεία, με τους σχολιαστές να καταγγέλλουν παράλληλα τις εικόνες ντροπής…

«Έζησα από κοντά την ξεφτίλα των #MadVMA22. Βία μπροστά σε χιλιάδες παιδιά και εφήβους. Χειρότερο από την ίδια τη βία είναι η ανοχή σε αυτήν. Οι συγκεκριμένοι “καλλιτέχνες” τραγούδησαν κανονικά στη σκηνή, αντί να τους πετάξουν έξω. Δόξα στην Παπαρίζου που ήταν η μόνη που αποχώρησε», αναφέρει ένα χαρακτηριστικό σχόλιο.

Ένας άλλος σχολιαστής σημειώνει: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου να τρέχει πανικόβλητη ενώ παίζουν ξύλο δίπλα της κάτι καβαλημένοι πουθενατζήδες είναι ο ορισμός της ξεφτίλας, της κατάντιας και του πάτου που έχει πιάσει η Ελληνική μουσική. Πάνικ, όνομα και πράγμα #MadVMA22».

Με πληροφορίες από την athensvoice.gr