Είναι το σουβλάκι είδος πολυτελείας;

Όπως όλα τα προϊόντα έτσι και τα σουβλάκια πήραν σε διατίμηση την ανηφόρα. Οι σουβλατζίδες βρήκαν την ευκαιρία και ανέβασαν τις τιμές από 2 μέχρι και 100% επειδή κρέας, κοτόπουλο ανέβηκαν 1-2 ευρώ το κιλό.

 

Δηλαδή ας μας πουν πόσα σουβλάκια βγάζει το 1 κιλό χοιρινό και κοτόπουλο και πόσο δικαιολογείται αυτή η αύξηση.

 

Τι θα γίνει; θα σταματήσει ο κόσμος να αγοράζει σουβλάκια, στην Σαλαμίνα που πήγα οι φούρνοι δεν έχουν ανεβάσει τις τιμές όπως η Κηφισιά, αυτοί από που αγοράζουν και γιατί δεν αύξησαν τις τιμές, προφανώς γιατί εκεί δεν έχει λεφτά ο κόσμος και αν τα ακριβαίνουν θα τα τρώνε μόνοι τους.

Έψαξα να πάρω ένα μικρό γιαουρτάκι και είδα ότι η μάρκα του σούπερ μάρκετ είχε 0,68 και η επώνυμη 1,23, η διαφορά είναι τεράστια και δείχνει το τι πληρώνουμε, εντάξει, πες γιαούρτι είναι έχει άλλη γεύση, στο ρύζι όμως, τα φασόλια και άλλα προϊόντα, αν δεν ξυπνήσουμε, θα μας πιουν το αίμα.

 

Βέβαια μαθαίνω ότι η πτώση στον κλάδο είναι πάνω από 10%, μιλάμε για πολλά λεφτά, θα κλάψουν μανούλες, ή μάλλον εμείς, αφού οι κυβερνήσεις χαρίζουν κι εμείς πληρώνουμε τα χρέη τους.

 

Κατά τα άλλα σταμάτησαν να με κοροϊδεύουν για το 1 ευρώ, αφού πια δεν μπορώ να ζητήσω, γιατί δεν το επιτρέπει η μορφή του site