Άνθρωποι όπως ο Τράγκας θα έπρεπε να αφήνουν και πολιτική διαθήκη, όχι μόνο τα λεφτά τους

Σαν στημένη λεμονόκουπα προσπαθεί το σύστημα να αποτινάξει από πάνω του ότι έχει σχέση με τον Τράγκα.

 

Οι διωκτικές αρχές τυλίγουν σε πολυσέλιδα πορίσματα την ιστορία για την δημιουργία της περιουσίας του.

ΟΙ δημοσιογράφοι μας λένε ότι δεν ήταν δημοσιογράφος, τα κόμματα τα οποία είχαν ωφεληθεί από τις 'αποκαλύψεις' του, τώρα σφυρίζουν αδιάφορα και όλα αυτά για το πείσμα του να μην θέλει να εμβολιασθεί.

Αν είχε καταφέρει να επιζήσει και να εκλεγεί βουλευτής στις επόμενες εκλογές σίγουρα δεν θα μαθαίναμε αυτά που έχουν γίνει τώρα καθημερινό θέμα.

Οι Μητσοτάκηδες και ο Σημίτης ήταν οι βασικοί στόχοι του για πολλά χρόνια, αυτού του είδους η δημοσιογραφία πάντα είχε απήχηση και έχει στο Ελληνικό κοινό, λογικά και σε όλο τον πλανήτη, αφού όλοι κρύβουμε μέσα μας μια μικρή η μεγάλη κουτσομπόλα.

Το θέμα είναι ότι θα μπορούσαν να αφήνουν και μία πολιτική διαθήκη για να μαθαίναμε το τι 'παίζει' σ΄ αυτού του είδους τις δημοσιεύσεις και ποιος τις πληρώνει.

Βέβαια για μας τους κοινούς θνητούς κάνει τζιζ οποιαδήποτε ανάμιξη, γι' αυτό σαν καλά παιδιά θα παρακολουθήσουμε τα σήριαλ και τα Reality που ετοιμάζουν οι καλοί άνθρωποι για μας.

Οι πιο τολμηροί, πάντα με ψευδώνυμα θα μπουν στο διαδίκτυο να βρίσουν τον Μητσοτάκη, τον οποίο αν καταφέρει να κερδίσει ο Τσίπρας, θα τον ξεχάσουν όλοι σε μερικές εβδομάδες, αριστεροί και δεξιοί, γιατί δεν είναι και ιδιαίτερα αγαπητός σε άλλες ομάδες του κόμματος του.

Το ίδιο έκαναν και με άλλα 'καλά παιδιά', μερικά από τα οποία δεν ζουν πια, το θέμα είναι ότι τα φράγκα μένουν στις χήρες, δεν είναι εύκολη η πρόσβαση σε Ελβετικές τράπεζες για τους Έλληνες, απλά μας παραμυθιάζουν, θα ταλαιπωρηθούν οι κληρονόμοι  αλλά δεν νομίζω να πεινάσουν   

 

Οι τελευταίες δικαστικές εξελίξεις

 

Πόρισμα κόλαφος 60 σελίδων
Ειδικότερα, ολοκληρώθηκε σήμερα το πόρισμα που αριθμεί πάνω από 60 σελίδες για τον τρόπο απόκτησης της περιουσία του Γιώργου Τράγκα και η διάταξη δέσμευσης διαβιβάστηκε αυθημερόν στην Οικονομική Εισαγγελία, ενώ θα επιδοθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τα περαιτέρω.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Τράγκας: Στη δημοσιότητα η ιδιόχειρη διαθήκη του – Τι αφήνει στη Μαρία Καρρά και στα παιδιά του
Βασική εμπλοκή στην υπόθεση απόκτησης της μυθώδους περιουσίας του αποβιώσαντος δημοσιογράφου φέρεται να έχει η σύζυγός του Μαρία Καρρά, όπως και τρίτα άλλα πρόσωπα τα οποία μεσολάβησαν τόσο στην διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών, όσο και στην αγορά των ακινήτων, κ.λπ.

Η κυρία Καρρά φέρεται να συμμετείχε σε αρκετές από τις εταιρείες που είχε συστήσει ο εκλιπών δημοσιογράφος σε Ελλάδα και εξωτερικό και διατηρούσαν κοινούς Τραπεζικούς λογαριασμούς.

Αντιθέτως, δεν διαφαίνεται μέχρι στιγμής να υπάρχει εμπλοκή των παιδιών του Γιάννη και Φρειδερίκου Τράγκα στην όλη διαδικασία απόκτησης της περιουσίας.

Είχε στην κατοχή του ακόμα και ράβδους χρυσού
Η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες για να έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη εικόνα επί της περιουσίας (κινητής και ακίνητης) του Γιώργου Τράγκα, είχε ζητήσει τη συνδρομή των αντίστοιχων ελεγκτικών οικονομικών και εισαγγελικών μηχανισμών από τις ΗΠΑ, το Μονακό, κ.λπ.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι βρέθηκαν στην κατοχή του Γιώργου Τράγκα ακόμη και ράβδοι χρυσού.

Επίσης, η Αρχή ζήτησε και διαβιβάστηκαν από το εξωτερικό στοιχεία για τις εταιρείες που διατηρούσε, όπως ζήτησε και τους ισολογισμούς τους, καθώς και τις καταστάσεις των κινήσεων των κοινών Τραπεζικών λογαριασμούς που διατηρούσε το ζεύγος.

Πρακτικά, μετά τη δέσμευση του συνόλου της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, η οποία αποτελεί προϊόν εγκληματικής δραστηριότητας, δεν μπορεί από τους κληρονόμους να γίνει αποδοχή κληρονομιάς, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη νομοθεσία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.