Ο κάθε Κύριος 'τίποτα' που δεν είχε γεννηθεί όταν ο Βαγγέλης έγραφε ιστορία προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν είχε πολιτική άποψη

Τι να κάνουμε, μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν εκατομμυριούχοι που υποστηρίζουν συγκεκριμένη πολιτική παράταξη,  στο εξωτερικό οι εκατομμυριούχοι ξέρουν πιο κόμμα τους εκπροσωπεί και αυτό υποστηρίζουν, δεν κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πώς θα έκανε τον επαναστάτη ο Βαγγέλης με την Ρόλς Ρόης, είχε άποψη, αγαπούσε τις θέσεις που υποστηρίζει ένας απλός άνθρωπος, ήταν ένας απλός εκατομμυριούχος, όχι δήθεν.

 

Τώρα το να γράφουν μπούρδες άνθρωποι οι οποίοι δεν είχαν γεννηθεί ή αυτοί που είναι ίσως και μεγαλύτεροι από αυτόν και τον ήξεραν και τριγύριζαν στο περιβάλλον του για να έχουν κάτι να λένε, κρίμα, όταν μεγαλώνεις μπορεί και να χάσεις την αξιοπρέπεια σου, ο Βαγγέλης ήξερε καλά αυτά που ξέρουμε όλοι μας, αλλά δεν θέλουμε να μας τα λένε άλλοι, όπως πχ ο Διονύσης, τα θέλουμε ιδιοκτησία μας, άντε να δώσουμε και ένα κομμάτι στο κόμμα μας. όσοι δεν μας υποστηρίζουν είναι ενοχλητικοί, οι άλλοι, νομίζουν ότι θα σωθούν επειδή τους γράφουν μπράβο οι παρατρεχάμενοι στο διαδίκτυο και πάνε μερικοί στις συναυλίες τους.

Οι πιο ξύπνιοι δεν παίρνουν θέση αφήνοντας να εννοηθεί ότι δήθεν  υποστηρίζουν κάποιο κόμμα για το οποίο όμως ΠΟΤΕ δεν έχουν μιλήσει υπέρ.

Αφήστε τον Βαγγέλη ήσυχο, γράψτε γι' αυτούς που σας 'έπαιζαν' ο Βαγγέλης δεν σας έπαιζε, δεν του άρεσαν τα παιχνίδια σας.

 

Video Url