Sea of Play ( Markus & Julia)  Μια αγγλόφωνο μπαλάντα από την Ιεράπετρα-Στέλλα Μαστοράκη

Συνεχίζουμε την προσπάθεια από την Ιεράπετρα δημιουργώντας  με τους συνεργατες μου αυτή τη φορά μια blues μπαλάντα με εμφανείς ηχητικές επιρροές από τους αγαπημένους μου Dire Straits , Eric Clapton , Gary Moore , ίσως και λίγο ABBA αλλά και pop τραγούδι …

Sea of Play ( Markus & Julia) 
Μια αγγλόφωνο μπαλάντα για το καλοκαίρι από την Κρητη και την Ιεράπετρα που ερμηνεύουν δυο ταλαντούχοι νέοι ο Παύλος Κριτσωταλακης και η Ζένια Γεωργαλάκη ! 
Έκπληξη η συμμετοχή του μικρού  Μάνου Ζαμπετάκης στο τέλος του τραγουδιού … 

Το ίδιο καρδιοχτύπι. Οταν σε τρυφερή ηλικία  συναντάμε τον καλύτερο μας φίλο για  παιχνίδι , όταν ανταμώνουμε  ξανά αργότερα σαν ενήλικες το  φιλαράκι μας,  που αν και χωριστήκαμε από τις αναπόφευκτες  μη κοινές πορείες της ζωής, έχουμε αυτόματα την αίσθηση ότι υπήρξε πάντα δίπλα μας , πνευματικό στήριγμα  και ζωογόνος  αέρας. Το ίδιο καρδιοχτύπι, σε μια επανασύνδεση ρομαντική, όπου γεννιέται η επιθυμία να παίξεις με παλιά καινουρια "παιχνίδια"  και το ίδιο στην επίγνωση  της ελευθερίας να  περάσεις όπως επιθυμείς  χρόνο  με ενα αγαπημένο σου πρόσωπο. 

 Η διαχρονικότητα των βαθύτερων επιθυμιών μας καθόλη την διάρκεια της ζωής μας, τονίζεται στο τελευταίο μέρος του τραγουδιού , στην υπερβατική συνάντηση της φωνής του  τωρινού εαυτού μας  με την φωνή του παιδιού που κάποτε υπήρξαμε, καθώς πραγματώνεται και η συνειδητοποίηση  της εδραίωσης  των βαθύτερων αναγκών μας σε ενα βαθύτερο επίπεδο αναζήτησης της χαράς  και της προσμονής που μπορεί να φέρει η αναμονή μιας σχετικά  απλής συνάντησης στις ζωές δυο ανθρώπων.  
Γιατί , όσο παιζουμε μαζί , αυτό το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ…

Μουσική: Στέλλα Μαστοράκη
Στίχοι : Lennique ( Λενιώ Ασπραδακη)

Τραγουδούν : Παύλος Κριτσωταλακης / Ζένια Γεωργαλάκη και ο μικρός Μάνος Ζαμπετάκης 
Κιθάρες / μπάσο :  Γιωργος Τσαγκαράκης 
 

Αφιερωμένο στην τελευταίο Κυριακή του Αυγούστου , στη γλυκιά μελαγχολία του τέλους του καλοκαιριού γιατί … όσο παίζουμε μαζί , αυτό το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ …

Video Url