Κερδισμένη από την Eurovision η Μαρίνα Σάττι

Επαναστατικότητα διέγνωσαν οι αντίπαλες στο κατεστημένο δυνάμεις και υιοθέτησαν αμέσως το χασμουρητό της Σάττι σαν μία πράξη αντίστασης και υπεράσπισης όλου αυτού του σκουπιδαριού της  Eurovision που αποτελεί κάθε χρόνο αντικείμενο διασκέδασης για μερικές μέρες.

Ήδη σχεδόν όλα τα τραγούδια που ακούσαμε με 2-3 ανεπαίσθητες παρουσίες στην επικαιρότητα έχουν εξαφανιστεί,

Αντίθετα τα Ελληνικά  ΜΜΕ 'τραβάνε' το θέμα και προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Μαρίνα συγκλώνισε την Ευρώπη, ενώ στην πραγματικότητα μετά το χασμουρητό της για το οποίο ζήτησε συγγνώμη, η απήχηση που είχε υποχώρησε.

Η στιγμιαία, δήθεν αντιστασιακή ενέργεια της υιοθετήθηκε αμέσως από αυτούς που έχουν αντίρρηση στα πάντα που αφορούν την ιστορία και τον πολιτισμό μιας χώρας, αρκεί να έλθουν σε κόντρα με το κατεστημένο.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν ανήκουν σε κάποιο συγκεκριμένο κόμμα, ή μάλλον ανήκουν στο κόμμα των μόνιμα αγανακτισμένων με την κακούργα κοινωνία, ενώ συνήθως βέβαια ζουν με τα χρήματα που τους άφησαν ή τους παρέχουν οι γονείς τους.

Eκστασιασμένη η Σάττι από την αντιμετώπιση που της δείχνουν τα ΜΜΕ τα οποία πριν από το χασμουρητό την έβριζαν επειδή πήγε στην Ευρώπη με τα λεφτά τους και με τραγούδι που δεν είχε Ελληνικό χρώμα.

Θα περάσει κι αυτό....πάντως η Μαρίνα πέρασε σε άλλο επίπεδο και έγινε πασίγνωστη σε όλους τους Έλληνες ενώ πριν ήταν γνωστή σε ένα ειδικό σχετικά κοινό.