Δε σ' αντέχω-Κατερίνα Κυρμιζή μια χαρισματική γυναίκα

Η Κατερίνα Κυρμιζή, αυτή η χαρισματική γυναίκα που πάντα γράφει τραγούδια που έχουν ενδιαφέρον επιστρέφει με το Δε Σ' Αντέχω.

Το ύφος ερμηνείας της και τα τραγούδια της συμβαδίζουν με την παντοτινή νεότητα και ειλικρινά νιώθω ικανοποιημένος που με την βοήθεια του Πετρίδη της δώσαμε την ευκαιρία να μπει στο τραγούδι, ναι όπως λέει και η ίδια υπήρχαν και άλλοι που είχαν ξεχωρίσει το ταλέντο της όπως και του συζύγου της Νίκου Γρηγοριάδη, όμως αυτό το ενδιαφέρον ήταν φιλολογικό, εμείς της προσφέραμε ακόμα και διεθνή καριέρα την οποία και αρνήθηκε τότε για τους δικούς της λόγους.

Με αυτήν ξεκίνησε την σκηνοθετική του προσπάθεια και ο Γιώργος Λάνθιμος, από επιλογή μας, αυτός όμως δεν είχε ενδοιασμούς για διεθνή καριέρα και το πέτυχε.

Πάντα μου αρέσει κάθε νέα δουλειά της, η Ελληνική κοινωνία 30 σχεδόν χρόνια μετά, ακόμα δεν είναι έτοιμη να την υποδεχθεί, ούτε την καταλαβαίνει στον βαθμό που της αξίζει.

Πιστεύω ότι πρέπει όσοι δεν την βοήθησαν τότε να πετύχει τον στόχο της πρέπει να νιώθουν ενοχές, όπως και η ίδια που έπρεπε να βρει τρόπο να συνδυάσει την τότε ζωή της με την προσπάθεια διεθνούς καριέρας. Τους βάλαμε τότε σε κάτι διεθνείς συλλογές με Massive Αttack, Enigma, Bryan Ferry κα αλλά η ευκαιρία για προσωπική καριέρα χάθηκε.

Η Παραμυθένια

Τύμπανα : Οδυσσέας Τσάκαλος
Μπάσο : Γιάννης Γρηγορίου
Μαντολίνο : Γιώργος Σιμάτος
Ακουστική Κιθάρα : Νίκος Γρηγοριάδης
Πλήκτρα : Χρυσόστομος Μουράτογλου

Video Url

 

Video Url