Ο Διονύσης Σαββόπουλος έχει ενσωματώσει στα τραγούδια του ότι αγαπάμε από την Ελλάδα

Δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχουν μερικοί οι οποίοι ενοχλούνται με τις αναφορές μου στον Διονύση Σαββόπουλο, τον οποίο όπως έχω πει δεν τον γνωρίζω ιδιαίτερα προσωπικά, όμως αυτός ο καλλιτέχνης από τον πρώτο του δίσκο κατάφερε να μας χαρίσει με τα τραγούδια του ένα μίγμα από ότι έχουμε αγαπήσει στο πέρασμα του χρόνου.

Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, όλοι, η Ελλάδα υπάρχουν μέσα στα τραγούδια του και είναι ο μόνος που σε τέτοιο επίπεδο έγραφε και τραγουδούσε μόνος του, κανείς δεν το έχει κάνει στο επίπεδο του, γι' αυτό για μένα και πολλούς από εμάς είναι ότι είναι ο Dylan για τους Αμερικανούς.

Όσο για τα πολιτικά δεν δίνω δεκάρα αν ανήκει στο 41% ή στα υπόλοιπα κόμματα, νομίζω ούτε και ο ίδιος θα δίνει τη σημασία που δίνουν οι δήθεν πολιτικοί του αντίπαλοι που μεγάλωσαν μαζί του, αυτοί είναι οι προδότες, όχι αυτός, στην Ελλάδα δεν συνηθίζουμε να μένουμε πιστοί σε ένα κόμμα, εκτός αν αυτό είναι ίσως το ΚΚΕ και ο Σαββόπουλος ποτέ δεν είπε είμαι αυτό ή εκείνο στην πολιτική και στο κάτω είναι δικαίωμα του να πιστεύει ό,τι θέλει.

Για τον χαρακτήρα του, αυτός αφορά όσους ζουν στο περιβάλλον του.

Αυτοί που τον επικρίνουν μπορεί να είναι οι ίδιοι που έβριζαν τον Μίκη όταν τα είχε βάλει με τον Τσίπρα και με τον Μάνο όταν αυτός ήταν στόχος της γνωστής εφημερίδας.

Video Url

 

Video Url