Νέο άλμπουμ από τον Βασίλη Νάκη, γνωστό σαν Papercut

Κυκλοφορούν τόσες χιλιάδες τραγούδια καθημερινά που αν ο κάθε καλλιτέχνης δεν έχει το σθένος να πολεμήσει για να βρει ένα τρόπο επικοινωνίας με το κοινό για να κάνει γνωστή την μουσική του δύσκολο θα δει φως  ακόμα και αν έχει ετοιμάσει ένα πραγματικά αξιόλογο δίσκο.

Οι δισκογραφικές από την πλευρά τους πιστεύουν ότι πια δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα παρά το να στέλνουν καθημερινά καμιά 20ριά νέα τραγούδια online και να περιμένουν να τα ανακαλύψουν οι νέοι μέσα από το διαδίκτυο ή να έχουν απήχηση στο εξωτερικό ώστε να γίνουν προσιτά στους ακροατές όλου του πλανήτη.

Το φαινόμενο δεν είναι μόνο Ελληνικό, καθημερινά στην Αγγλία εμφανίζονται πολλά αξιόλογα τραγούδια κατά την γνώμη μου βέβαια, τα οποία περνούν απαρατήρητα γιατί όλα θέλουν κάποιου είδους σπρώξιμο.

Ένας από τους επισκέπτες μας, ο Πέτρος μας έστειλε ένα τραγούδι του Βασίλη Νάκη, που δισκογραφεί σαν Papercut από το άλμπουμ Ουρανοξύστης σε στίχους του Νίκου Μωραϊτη.

Δεν ήξερα αυτό το άλμπουμ στο οποίο συμμετέχουν οι Δήμητρα Γαλάνη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Γιώτα Νέγκα και Μυρτώ Βασιλείου και με ένα διαφορετικό τρόπο ο Σταύρος Ξαρχάκος.

O Papercut σίγουρα θα είναι μουσικός που ξεπήδησε από τις εκπομπές μας στην ΕΡΤ, ξεκίνησε με τους Film Noir  ένα συγκρότημα που θυμάμαι τον δίσκο τους, θα πάω αργότερα να ψάξω να το βρω, νομίζω το έχω σε βινύλιο της Polygram η της Minos.

Κάθε μέρα μας στέλνουν αρκετοί Έλληνες καλλιτέχνες να ακούσουμε σε ψηφιακή μορφή τις νέες δουλειές τους, προσπαθώ να ακούω έστω για λίγο τα πάντα, δεν φτάνει ο χρόνος και όταν ακούω κάτι στο οποίο βρίσκω ενδιαφέρον θέλω να το μοιρασθώ μαζί σας.

Μπράβο στην Δήμητρα Γαλάνη που συνεχίζει να ψάχνεται και να προσπαθεί να βοηθάει σχετικά όχι και τόσο γνωστούς καλλιτέχνες 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url