Μουσικό κουτί, 9 Νοεμβρίου, πάντα με πρωτοτυπίες

Καλεσμένοι: Λάκης Παπαδόπουλος, Δώρος Δημοσθένους και Πέννυ Μπαλτατζή

Ένα ονειρικό ταξίδι στο χρόνο παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους για να θυμηθούμε τα τραγούδια που έλαμψαν τη δεκαετία το ’50 και συνεχίζουν να λάμπουν μέχρι και σήμερα ετοίμασε το Μουσικό Κουτί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Λάκη Παπαδόπουλο, τον Δώρο Δημοσθένους και την Πέννυ Μπαλτατζή που έχουν ιδιαίτερη αγάπη στη δεκαετία του ’50 και το αποδεικνύουν με τις ερμηνείες και τις διασκευές που έχουν κάνει σε τραγούδια της εποχής.

Η θρυλική δεκαετία του ‘50 είναι η δεκαετία που φυτρώνουν οι σπόροι μιας μεγάλης μουσικής αλλαγής στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς και προμηνύει την έκρηξη της δεκαετίας του ’60.

Στο juke box της εκπομπής γίνεται ένα μεγάλο πάρτι με ελληνικά και ξένα τραγούδια που μας συγκινούν και μας ξεσηκώνουν σαν να γράφτηκαν σήμερα! Ο Βασίλης Τσιτσάνης συναντά τον Έλβις Πρίσλευ και η μουσική ταξιδεύει στον χρόνο!

Ο Λάκης Παπαδόπουλος έζησε τα παιδικά του χρόνια σε αυτή την δεκαετία και βέβαια τον σημάδεψαν για πάντα τα πρώτα ακούσματα που είχε σε αυτή την τρυφερή ηλικία.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url