Doxi το νέο του τραγούδι «Couldn’t Wait», στο οποίο συμμετέχει ο Νέγρος του Μοριά

Doxi το νέο του τραγούδι «Couldn’t Wait», στο οποίο συμμετέχει ο Νέγρος του Μοριά

Ένα sample που σε καρφώνει για το τι έπεται, πλάνα από τον πλανήτη Αθήνα και ρίμες που ξεκινούν μια νέα ηχητική περιπλάνηση. Η πρώτη ιδέα από το επερχόμενο άλμπουμ «From Athens» του Doxi, είναι το single «Couldn’t Wait», και βρίσκει τον πρωτότυπο και νεαρό καλλιτέχνη που κέντρισε το ενδιαφέρον της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής με το «Walls» το 2019 και το «Taking My Name» το 2020, να μοιράζεται το μικρόφωνο με τον Νέγρο του Μοριά.

Στο video, όπως και στο τραγούδι, εμφανιζόμαστε μαζί με τον Νέγρο του Μοριά. Το θέμα του τραγουδιού είναι η ανυπομονησία που συχνά κυριεύει τους νέους ανθρώπους, πράγμα που αντανακλά και ο γρήγορος, κοφτός ρυθμός του.

Εγώ γράφω αγγλικό στίχο γιατί όπως κάθε καλλιτέχνης, σε κάθε τέχνη, ξεκίνησα κι εγώ μιμούμενος τις πρώτες του επιρροές, που ήταν στα αγγλικά. Και βέβαια η καρδιά της μουσικής σκηνής είναι η Αμερική. Όμως η Αθήνα είναι και θα παραμείνει πάντα η πόλη μου, σε όποιους τόπους και αν με πάει η μουσική. Και δεν θα σβήσω ποτέ από την ψυχή μου την Ελλάδα».

Πηγή: Athens Voice, του Δημήτρη Αθανασιάδη