Το προτελευταίο πάρτι των View Master, δείτε την ταινία

Το προτελευταίο πάρτι των View Master, δείτε την ταινία

Προσπαθώντας να αναβιώσουν λίγη από την δόξα της άγριας νιότης τα μέλη μιας παλιάς παρέας ξαναενώνονται 15 χρόνια μετά και οργανώνουν ένα πολλά υποσχόμενο πάρτυ. Ο ενθουσιασμός και οι προσδοκίες είναι στα ύψη. Είναι όλοι εκεί, …όλοι εκτός από έναν ο οποίος αρνείται πεισματικά να συμμετάσχει…..

Το ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΤΥ είναι η πρώτη απόπειρα των VIEW MASTER να ντύσουν με εικόνες και ιστορίες στα τραγούδια τους. Με την συμμετοχή και υποστήριξη των ηθοποιών του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ της ομάδας χορού ODETTA KE DETTA αλλά και με πλήθος φίλων και συνεργατών δημιουργήθηκε αυτή η ανεξάρτητη παραγωγή που φιλοδοξεί να αποτελέσει την πρώτη ταινία ενός συνολικού project με τίτλο …THE LOST TRAIN PROJECT

Πίσω από την ταινία «ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΤΙ» δεν υπάρχει καμία εταιρία παραγωγής, κανένας χρηματοδότης και φυσικά κανένα οικονομικό – εμπορικό όφελος….. Υπάρχει ένα μουσικό συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη που μέσα από την ενασχόληση τους με το βιντεο μπερδεύουν τους στίχους, τις νότες, τις εικόνες και τις ιστορίες προκαλώντας τον ακροατή – θεατή να τα ξεμπερδέψει ή να μπερδευτεί ακόμη περισσότερο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ του Τόμη Βρακά.

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ