Ο Σαββόπουλος πάντα παραμένει στην κορυφή!

Ο Σαββόπουλος πάντα παραμένει στην κορυφή!

Χαίρονται μερικοί γιατί στα θέματα που αναφέρεται ο Σαββόπουλος έχουν την ευκαιρία να μπουν και να τον σχολιάσουν αρνητικά, το ίδιο βέβαια κάνουν οι ίδιοι ή άλλοι που έχουν τις ίδιες περίπου απόψεις για άλλους καλλιτέχνες.

Δικαίωμα τους, όμως από το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος για τον Σαββόπουλο, τον Νταλάρα, τον Μ. Θεοδωράκη όχι μόνο στις εμφανίσεις τους, αλλά και σε σελίδες όπως η δικιά μας, μπορώ να πω ότι αυτοί που τους κάνουν αρνητική κριτική, είναι μειοψηφία και γι' αυτήν τραγουδά ο πάντα επίκαιρος για όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας Διονύσης.

Τα λέει όλα από το 1979 μέσα σ'αυτό το τραγούδι, όποιος κατάλαβε κατάλαβε, οι υπόλοιποι που ζουν εκτοξεύοντας ατάκες που ενδεχομένως να είπαν ή είπαν κάποιοι για τον Σαββόπουλο, νομίζουν ότι κάτι έκαναν λες και υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει αντιπάθειες, ή είναι κάποιος από τους ανθρώπους τέλειος για να είναι και ο κάθε Σαββόπουλος ή ο καθένας από εμάς.

Διονύσης Σαββόπουλος
1. Διονύσης Σαββόπουλος

Τον χειμώνα ετούτο
άμα τον πηδήσαμε
Γι’ άλλα δέκα χρόνια
άιντε καθαρίσαμε

Κόμμα και ρετσίνα
κι άσματα επινίκια
Είμαι δεκαεξάρης
σας γαμώ τα Λύκεια

Δεν είμαι Πασόκα
δεν είμαι ούτε ΚΚΕ
Βρε είμαι ό,τι είμαι
κι ό,τι τραγουδώ για σε

Οι μειοψηφίες
τάγματα ξυπόλητα
σκαρφαλώνουν μέσα
σε σκοτάδια απόλυτα

Το τραγούδι ετούτο
τό `πα το εβδομηνταεννιά
Σ’ αγαπάω ακόμα
αλλά εσύ είσαι κακιά

Κώστας Ζουγρής

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.