Συνέχεια της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και τους Γιώργο Νταλάρα που ερμηνεύει τα ‘’Εχω Ενα Καφενέ’’,

 

Η βοήθεια όσων έχουν την δυνατότητα είναι πολύτιμη.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) 

 

‘’Δέκα Παλληκάρια’’,

 

 

‘’Μάνα Δεν Φυτέψαμε’’, Γιάννη Καλατζή στα ‘’Σ’Αγαπώ-Σ’Αγαπώ’’, ‘’Κόκκινο Γλυκό Μου Στόμα’’, ‘’Τζαμάϊκα’’,

 

 

‘’Η Γοργόνα’’, Γιάννη Πάριο ‘’Ενα Γέρικο Καράβι’’, Μαρίζα Κωχ

 

 

και τον ίδιο τον Μάνο που τραγουδά τον ‘’Σεβάχ Τον Θαλασσινό’’

 

 

σε ένα άλμπουμ που συνδύαζε την μουσική του Μάνου με τις αναμνήσεις του απο την ανατολή που υλοποίησε με τους στίχους του ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

 

 

Ένα αριστούργημα της Ελληνικής δισκογραφίας που στέκεται αντάξια δίπλα σε άλμπουμ που συνήθως αναφέρουμε σαν τα καλύτερα όλων των εποχών.

 

Κώστας Ζουγρής