Welcome To The Pleasuredome-Frankie Goes To Hollywood (1984)

Το Welcome to the Pleasuredome είναι το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ του αγγλικού synth-pop συγκροτήματος Frankie Goes to Hollywood, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 29 Οκτωβρίου 1984 από την ZTT Records. Αρχικά κυκλοφόρησε ως διπλό άλμπουμ βινυλίου, είχε διαβεβαιωθεί για μια είσοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο στο νούμερο ένα λόγω των αναφερόμενων προπωλήσεων άνω του ενός εκατομμυρίου. Πούλησε στην πραγματικότητα περίπου ένα τέταρτο του εκατομμυρίου αντιτύπων την πρώτη εβδομάδα του.Το άλμπουμ ήταν επίσης ένα top-10 πωλήσεων διεθνώς σε χώρες όπως η Ελβετία, η Σουηδία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Αν και εμπορικά επιτυχημένο, το άλμπουμ απέσπασε επίσης κριτικές για το ότι περιείχε νέες εκδόσεις όλων των τραγουδιών από τα (ήδη πολυαναμεμειγμένα) σινγκλ του γκρουπ της ίδιας χρονιάς ("Relax" και "Two Tribes", καθώς και "War") , καθώς και μια πληθώρα εκδόσεων εξωφύλλων αντί για πολύ νέο πρωτότυπο υλικό. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι η παραγωγή του Trevor Horn κυριάρχησε στον δίσκο τόσο καλά που οι οργανικές ερμηνείες του συγκροτήματος αντικαταστάθηκαν συχνά από μουσικούς session ή τον ίδιο τον Horn. Το δεύτερο άλμπουμ του Frankie, Liverpool, παρουσίασε ενεργά το πλήρες συγκρότημα.

Ωστόσο, η αειθαλής μπαλάντα του άλμπουμ "The Power of Love" έδωσε στη συνέχεια στο γκρουπ το τρίτο συνεχόμενο νούμερο ένα σινγκλ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Video Url