Έγιναν γνωστά σαν τραγούδια από άλμπουμ: Climbing Up The Walls - Radiohead

Κανείς με το σωστό μυαλό του δεν πρόκειται να έρθει σε έναν δίσκο των Radiohead και να περιμένει απλές προτάσεις  Από την πρώτη μέρα, ήταν πάντα το ίδιο για σχεδόν κάθε κομμάτι των Radiohead να υπάρχει τουλάχιστον κάποια υποκείμενη αίσθηση θλίψης πίσω του. Στο πίσω μισό του Ok Computer, το Climbing Up the Walls δεν είναι τόσο λυπηρό...είναι απλώς τρομακτικό.

Όσο κι αν ολόκληρο το άλμπουμ μιλάει για τους κινδύνους της τεχνολογίας που εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στις ζωές μας, αυτό είναι το είδος του τραγουδιού που αισθάνεται πιο ενοχικό στην ψυχωτική φύση που υπάρχει στο μυαλό όλων. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς υποτίθεται ότι θα είναι ο Thom σε αυτό το τραγούδι, είναι σχεδόν σαν να παίζει έναν καταδιώκτη ή έναν δαίμονα που έρχεται για την ψυχή σου, καθώς σε προειδοποιεί να κλειδώσεις τα παιδιά ασφαλή απόψε και να γίνεις πιο μανιακός καθώς παίζει το κομμάτι. .

Το πιο ανησυχητικό μέρος του τραγουδιού όμως πρέπει να είναι το ρεφρέν, όπου λέει ότι είναι δίπλα σου όπου κι αν στρίψεις και σου λέει να ανοίξεις το κρανίο σου. Αυτό είναι το είδος της απειλής που δεν μπορείς ποτέ να ξεπεράσεις, και ακόμα κι αν είσαι μακριά τους, δεν μπορείς να τους διώξεις από το μυαλό σου μόλις φύγουν. Ξεχάστε τις θλιβερές μπαλάντες που πήρατε στους πρώτους δίσκους… αυτό είναι το είδος του τραγουδιού που ακούγεται ότι θα έπρεπε να κρατηθεί για τον Joker.

Video Url