103643703 6e1d448c a23c 4ce3 a4f4 e1a97c11a185

 

Τραγούδι του 1965, με στίχους για ένα ζωγράφο που θυμάται τα νιάτα του στην Μονμάρτρη

 

 

 

Το δώρο του Οκτώβρη είναι ένα 5πλό cd με 91 Ελληνικά αξέχαστα τραγούδια που είχαμε επιλέξει στο βιβλίο μας τα τραγούδια των Ελλήνων.

 

Η 5πλή κασετίνα είναι εκτός κυκλοφορίας και θα την κερδίσει ένας από αυτούς που θα κάνουν οποιαδήποτε δωρεά μέσα στον μήνα, αφορμή το ότι θα συμπληρώσουμε 5.000.000 μοναδικούς επισκέπτες, από αυτούς όμως μας έχουν βοηθήσει μερικές δεκάδες, οι υπόλοιποι αντιπαθούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, τις χρησιμοποιούν μόνο για ανάγκη.

 

Η σελίδα μας δεν είναι προσφορά των μεγάλων ομίλων που συντηρούν τα περισσότερα ΜΜΕ, την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ'αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές λίστες και πληροφορίες.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 7 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία και 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)