Πρώτο άλμπουμ για το συγκρότημα στο οποίο υπήρχε και ένα από τα πρώτα ορχηστρικά κομμάτια στον χώρο του πανκ με τίτλο The Commercial, οι πωλήσεις του σε αντίθεση με ανάλογα άλμπουμ της εποχής ήταν μέτριες, αλλά η κριτική αποδοχή στην πάροδο του χρόνου οδήγησε στην καταξίωσή του.

 

Το 2003 το περιοδικό Rolling Stone το συμπεριέλαβε στα 500 πιο σημαντικά άλμπουμ όλων των εποχών.

 

Στα 21 σύντομα τραγούδια του δίσκου μας δίνουν μια διαφορετική εκδοχή του πανκ ήχου της εποχής και δεν βασίζονται στην ροκ παράδοση αλλά σε πιο πειραματικούς ήχους που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε προοδευτική ποπ.

 

Στα 36 τραγούδια του δίσκου, δηλαδή κατά μέσω όρο λιγότερο από 2΄το καθένα, το συγκρότημα καταφέρνει να δημιουργήσει ένα άλμπουμ που πολλοί το παρομοίασαν ότι ήταν σαν οι Ramones να πήγαν σε σχολή καλών τεχνών, βασικός συντελεστής της εικόνας του δίσκου, ο τραγουδιστής τους Colin Newman.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)