Let Go-Avril Lavigne

Let Go-Avril Lavigne

Κυκλοφόρησε 5 Ιουνίου 2002. 

Το Let Go είναι το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της Καναδής τραγουδίστριας Avril Lavigne .

Κυκλοφόρησε στις 4 Ιουνίου 2002 από την Arista Records . Για ένα χρόνο μετά την υπογραφή δισκογραφικής συμφωνίας με την Arista, η Lavigne δυσκολευόταν λόγω συγκρούσεων στη μουσική διεύθυνση.

Μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου ηχογράφησε τα προηγούμενα υλικά της για το άλμπουμ, τον ήχο του οποίου η δισκογραφική δεν ενέκρινε.

Συνδυάστηκε με την ομάδα παραγωγής Matrix , η οποία κατάλαβε το όραμά της για το άλμπουμ. Οι κριτικοί περιέγραψαν το Let Go ως ένα εναλλακτικό ροκ άλμπουμ μεήχο προσανατολισμένο στο post-grunge . 

Το άλμπουμ χαρακτηρίστηκε ως το μεγαλύτερο ποπ ντεμπούτο του 2002 και πιστοποιήθηκε επτά φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κυκλοφόρησε με γενικά θετικές κριτικές, αν και η σύνθεση των τραγουδιών της Lavigne δέχτηκε κάποια κριτική.

Τα πήγε εξαιρετικά καλά και στον Καναδά, λαμβάνοντας πιστοποίηση diamond από τη Music Canada , καθώς και πολυπλατινένια σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου έγινε η νεότερη γυναίκα σόλο καλλιτέχνης που είχε ένα νούμερο ένα άλμπουμ στη περιοχή.

"Complicated"

 

 

 

 

"Sk8er Boi"

 

 

 

 

"I'm with You"

 

 

 

 

"Losing Grip"

 

 

 

Video Url