Μάκης Δελαπόρτας: Η αποκάλυψη για το άρωμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη - ©Instagram/alikivougiouklakiofficial

Ο Μάκης Δελαπόρτας καλεσμένος στο εορταστικό «Πρωίαν σε Είδον» ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, αποκαλύπτοντας μια προτίμηση που είχε η σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. 

Ο ηθοποιός και βιογράφος των μεγαλύτερων αστέρων του ελληνικού κινηματογράφου είπε συγκεκριμένα:

«Έχω ένα συγκεκριμένο άρωμα που φοράω. Το φοράω περίπου 20 χρόνια. Η Αλίκη ήταν μια γυναίκα που μοσχοβολούσε. Όχι μόνο όταν περνούσε από δίπλα αλλά και στο σπίτι, στο καμαρίνι», ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Φορούσε το ίδιο άρωμα το οποίο λέει στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Εκεί που της λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου «τι ωραία που μυρίζετε», εκείνη του απαντά: «Ναι, είναι το τάδε». Ας μην πω τώρα τη μάρκα για να μην κάνω διαφήμιση. Αυτό το φορούσε μέχρι το τέλος. Όταν «έφυγε», πήγα και αγόρασα ένα μπουκάλι και το έχω ακόμα, για να θυμάμαι τη μυρωδιά της. Ήταν ταυτισμένη η μυρωδιά μαζί της», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Όταν μιλούσε, μοσχομύριζε το στόμα της. Μου έλεγε ότι το άρωμα πρέπει να το βάζουμε όχι μόνο πίσω από τα αυτιά αλλά στη μύτη και τα ρουθούνια. Και όταν μιλούσε, μύριζε η αναπνοή της άρωμα. Πολλές φορές το κάνω και εγώ αυτό», αποκάλυψε σε άλλο σημείο ο Μάκης Δελαπόρτας.

Video Url