Κασσελάκης θέλει να τα έχει καλά με τους πιστούς, αλλά και τους άθεους, μπερδεύει τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κασσελάκης μιλάει για το... θαύμα στη βάφτισή του, ζητάει ταυτόχρονα και διαχωρισμό Εκκλησίας - Κράτους, αρκετοί του προσάπτουν πως τίποτε από όσα κάνει δεν βγάζει νόημα, 

Οι συχνές αναφορές του σε θέματα για την θρησκεία τα οποία οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδουν στους δεξιούς, έχει μπερδέψει τα λίγα πραγματικά αριστερά στελέχη που παρέμειναν μαζί του, δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του Γιώργου Τσίπρα, πρώτου εξάδελφου του Αλέξη τις οποίες δεν σχολίασε ο Στέφανος.

Την έκπληξή του για όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στις ΗΠΑ περί θαύματος στη βάπτισή του εξέφρασε την Πέμπτη ο Γιώργος Τσίπρας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να δηλώσει σοκαρισμένος από όσα τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος: “Θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους.

Δεν ήταν καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό”.

Εν συνεχεία ερωτηθείς για μια ενδεχόμενη μετάλλαξη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας επεσήμανε: “Ποιος δέχεται να αλλάξει την ψυχή του; Το κόμμα μας θα παραμείνει κόμμα του Τσίπρα, χωρίς τα λάθη. Η εκλογή του Κασσελάκη έγινε για να διορθώσουμε τα λάθη, όχι να αλλάξουμε την ψυχή μας. Η μετάλλαξη είναι κάτι άλλο που ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν το θέλει”.