Αυτή είναι η ιδανική δουλειά ανάλογα με το ζώδιό σας

Αυτή είναι η ιδανική δουλειά ανάλογα με το ζώδιό σας

Όταν είστε 17 σας ζητούν να επιλέξετε την επαγγελματική σας πορεία. Τότε, οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι θέλουν να κάνουν την επόμενη ημέρα, οπότε το να επιλέξουν το επάγγελμά τους είναι πολύ μα πολύ δύσκολο. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που από μικροί περίμεναν να μεγαλώσουν και να γίνουν γιατροί, μηχανικοί αυτοκινήτων ή μάγειρες.

Εάν είστε από εκείνους που δεν ξέρουν τι επάγγελμα σας ταιριάζει ή είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε αλλαγή καριέρας και πιστεύετε στα ζώδια, τότε αυτά σας βοηθούν να διαλέξετε.

Κριός

Είστε γεννημένοι αρχηγοί και σας αρέσει οτιδήποτε έχει σχέση με τη σωματική δύναμη, οπότε θα μπορούσατε άνετα να γίνετε personal trainer ή υπάλληλοι σε εταιρεία με αθλητικά είδη.

Ταύρος

Ως πρακτικό και ικανό ζώδιο μπορείτε να ανθίσετε σε ένα περιβάλλον που χρειάζεται την αφοσίωση σας. Επαγγέλματα που έχουν σχέση με την εστίαση και τα πολυτελή αντικείμενα είναι ιδανικά για εσάς, καθώς τα αγαπάτε ιδιαίτερα.

Δίδυμος

Αναμφίβολα είστε ένας άνθρωπος που σας αρέσει να κάνετε πολλά πράγματα και είστε γεμάτος ενέργεια. Μια θέση στον τομέα της διδασκαλίας ή της πληροφορικής είναι σούπερ για εσάς.

Καρκίνος

Το παιδί της οικογένειας θα μπορούσε να ασχοληθεί με οτιδήποτε σχετίζεται με παιδιά. Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως κοινωνικό λειτουργό ή δάσκαλο.

Λέων

Ο χώρος του θεάματος είναι το μέρος που μπορείτε να ανθίσετε, μιας και σας αρέσει να έχετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Επίσης, μπορείτε να ασχοληθείτε με την πολιτική και την διδασκαλία.

Παρθένος

Η τελειομανία σας μπορεί να γίνει εργαλείο στη δουλειά σας. Θα είστε ιδανικοί ως συντάκτες σε κάποιο περιοδικό, ως μεταφραστές ακόμη και ως ντετέκτιβ.

Ζυγός

Ως λάτρης της ισορροπίας, ο Ζυγός δεν μπορεί παρά να προασπίζεται τη Δικαιοσύνη σε κάθε του βήμα. Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, να γίνεται διπλωμάτης ή δικηγόρος;

Σκορπιός

Εάν υπάρχει ένα ζώδιο που θα μπορούσε να διαχειριστεί άψογα έκτακτες καταστάσεις, αυτός είναι ο Σκορπιός. Εχει αντικοινωνικότητα και τα πάει περίφημα με τις διαπραγματεύσεις. Μπορεί να γίνει εξαιρετικός γιατρός, οικονομολόγος και ντετέκτιβ.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπά τα ταξίδια, λατρεύει να δίνει συμβουλές στους γύρω του και να είναι μέλος μιας ομάδας. Μπορεί να τα πάει καλά σε όλα τα επαγγέλματα, χωρίς να έχει ιδιαίτερες δυσκολίες. Για να είμαστε ειλικρινείς, όμως, θα ήθελε πολύ μια δουλειά που θα του δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως «έχει θέμα» με τη δουλειά και είναι γνωστός για την εργασιομανία του. Η θέση του μάνατζερ ή του συμβούλου εταιρειών «γράφει» το ζώδιό του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα μπορούσε να ασχοληθεί με οτιδήποτε σχετίζεται με την τεχνολογία, ενώ θα του άρεσε να διοργανώνει εκδηλώσεις αλλά και να γίνει φωτογράφος.

Ιχθύς

Θα μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε δουλειά με ευκολία, αλλά σίγουρα θα του ταίριαζε κάτι που σχετίζεται με την φροντίδα και την ιατρική.

via