Nick Mason: Είναι ηλίθιο στην ηλικία μας να υπάρχει η αντιπαλότητα μεταξύ R. Waters και D. Gilmour

Comfortably Numb, γεννήθηκε από τη διαφωνία Roger Waters και David Gilmour

O Nick Mason, ντράμερ των Pink Floyd ετοιμάζει περιοδεία όπου θα παίζει τραγούδια που ηχογράφησαν πριν από το Dark Side Of The Moon, με αυτή την αφορμή είπε τι σκέφτεται για τη μακρόχρονη διαμάχη μεταξύ Roger Waters και David Gilmour.

Ο ντράμερ είπε ότι επιθυμεί να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους πριν είναι πολύ αργά, αν και ο Mason δεν μίλησε για επανένωση.

«Ζω με την ελπίδα», είπε στο Rolling Stone. "Θέλω να πω, δεν νομίζω ότι θα γυρίσουμε ξανά σαν Pink Floyd. Αλλά μου φαίνεται ανόητο σε αυτό το στάδιο της ζωής μας να συνεχίζουμε να μαλώνουμε ».

Όπως το βλέπει ο Mason, ο Waters "δεν σέβεται πραγματικά τον David" επειδή ο Waters θεωρεί ότι το γράψιμο των τραγουδιών είναι τα πάντα. " Είναι επίσης προφανώς ακόμα αναστατωμένος με την απόφαση του Gilmour να αναβιώσει τους Pink Floyd στα μέσα της δεκαετίας του '80.

Νομίζω ότι ο Roger έκανε το λάθος να πιστέψει ότι χωρίς αυτόν δεν θα τα καταφέρναμε. Δεν είμαι με το μέρος κανενός, αλλά είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι αυτοί οι ηλικιωμένοι κύριοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε αντιπαλότητα.

Αν πιστεύετε στην φιλοσοφία της σελίδας μας ενισχύστε την προσπάθεια μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές πληροφορίες και λίστες.