Αυτά είναι τα 6 ζώδια που επιλέγουν την καριέρα αντί για την οικογένεια

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που επιλέγουν την καριέρα αντί για την οικογένεια

Κάποια γεννιούνται για να κάνουν οικογένεια και κάποιοι για μια μεγάλη και πετυχημένη καριέρα. Μπορείτε να έχετε και τα δύο; Ή μήπως πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στην καριέρα και τον γάμο ή στην καριέρα και την οικογένεια προκειμένου να έχετε ισορροπία και είστε ευτυχισμένοι; Για κάποια ζώδια είναι αδύνατο να είναι καλοί και στα δύο, γι’ αυτό επιλέγουν να επικεντρωθούν σε ένα. Όταν πρόκειται για κάποιες επιλογές ζωής, δεν υπάρχει σωστή ή λανθασμένη απάντηση, παίρνετε τις καλύτερες αποφάσεις που μπορείτε με τις πληροφορίες που έχετε εκείνη τη στιγμή. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να είστε φιλόδοξοι και να βάζετε την καριέρα σας πρώτα. Και δεν υπάρχει τίποτα λάθος στην επιλογή του γάμου και της οικογένειας. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του στη ζωή με βάση το μέλλον που οραματίζεται για τον εαυτό του και τις προτεραιότητές του.

Ας δούμε όμως 6 ζώδια που επιλέγουν την καριέρα έναντι της οικογένειας >>

Κριός

Είναι σχεδόν αναμενόμενο ότι το ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός θα είναι αποφασισμένος να βρει την επιτυχία, η οποία γι’ αυτόν είναι πιο σημαντική από τον γάμο. Ξεροκέφαλος και αποφασιστικός; Ο Κριός είναι επίσης εξαιρετικά ανταγωνιστικός και το μόνο αποδεκτό αποτέλεσμα στον ανταγωνισμό είναι να έρχεται πάντα πρώτος. Ο Κριός είναι επίσης γνωστός ως ευέξαπτος και κακότροπος. Ο γάμος; Δεν του πάει και τόσο.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της γης που καθοδηγείται από την επιθυμία του για υλικό πλούτο και ευχαρίστηση. Το ζώδιο αυτό τείνει να χρησιμοποιεί το αίσθημα ευθύνης και σταθερότητας που διαθέτει για να πετύχει ευγενείς στόχους. Οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, ισχυροί και ασυμβίβαστοι: όλα αυτά είναι εξαιρετικά χαρακτηριστικά για μια επιτυχημένη καριέρα και ίσως όχι για έναν καλό γάμο.

Λέων

Το φλογερό λιοντάρι. Ο βασιλιάς της ζούγκλας, ηγεμόνας του ζωδιακού κύκλου που κυριαρχείται από τον Ήλιο. Χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Ο Λέων είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση, γεννημένοι φυσικοί ηγέτες, και φαίνεται σχεδόν αδύνατο να μην επιλέξει την σταδιοδρομία έναντι του γάμου. Οι Λέοντες είναι υπερβολικοί. Για το λιοντάρι τα πράγματα είναι απλά: ή θα γίνεις επιτυχημένος ή αλλιώς πήγαινε σπίτι σου. Αν αυτό δεν είναι ένα κραυγαλέο στοιχείο για μια επιτυχημένη καριέρα, τότε τι είναι;

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι γνωστός ως ο βοηθός του ζωδιακού κύκλου. Με μια ισχυρή εργασιακή ηθική και μια τάση για οργάνωση, είναι λογικό να έχει στραμμένο το βλέμμα του ψηλά στη σκάλα της επιτυχίας. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες για τον Παρθένο, που είναι σκληροπυρηνικοί τελειομανείς, και κάνουν τα πάντα για μια επιτυχημένη καριέρα.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, συμβολίζεται με το τόξο και μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι ο στόχος είναι μια επιτυχημένη καριέρα. Οι Τοξότες είναι εξωστρεφείς και προσανατολισμένοι στον στόχο. Είναι άνθρωποι που ρισκάρουν και έχουν μεγάλα σχέδια και αποτελούν την ενσάρκωση του επιχειρηματικού πνεύματος.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με τα προβλήματα του κόσμου καθώς καταπολεμά την κοινωνική αδικία. Οι Υδροχόοι τείνουν να χρησιμοποιούν τα δώρα τους για ανθρωπιστικές και επιστημονικές προσπάθειες. Είναι το ζώδιο της καινοτομίας, της επιστήμης και των εφευρέσεων. Μερικοί διάσημοι επιστήμονες Υδροχόοι είναι οι: Κάρολος Δαρβίνος, ο Γαλιλαίος και ο Τόμας Έντισον.

Πηγή: iefimerida.gr