Αυτά είναι τα 10 χαρακτηριστικά ενός γοητευτικού άνδρα...

Αυτά είναι τα 10 χαρακτηριστικά ενός γοητευτικού άνδρα...

Από τι γοητεύονται οι γυναίκες και τι ψάχνουν στον ιππότη, πέρα από το άσπρο άλογο;

Η εμφάνιση και η χρυσή τομή στις αναλογίες του προσώπου, πάντως, είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί μια γυναίκα, όταν αναζητά τον άντρα των ονείρων της. Αρετές της προσωπικότητας, η καλή συμπεριφορά προς την ίδια και οι αντιδράσεις του σε αναπάντεχες καταστάσεις είναι τα σημεία ενός άντρα που κοιτάει με ιδιαίτερη προσοχή μια γυναίκα και, σε καμία περίπτωση οι κοιλιακοί του, όπως πολλοί θέλουν να πιστεύουν.

Διαβάστε παρακάτω τι είναι αυτό που θέλουν τελικά οι γυναίκες και κινηθείτε (εσείς οι άντρες) μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση.

1. Να είναι τρυφερός και gentleman

Η ευγένεια και η τρυφερότητα είναι μια από τις βασικότερες προϋποθέσεις, που χρειάζεται μια γυναίκα, να πληρούνται από τον άντρα. Είναι σημαντικό για έναν άνθρωπο να είναι γενικά ευγενής, πόσο μάλλον ένας άντρας απέναντι σε μια γυναίκα που έχει ανάγκη να την ακούσουν, να την κατανοήσουν και να την κάνουν να νιώσει ασφάλεια και καλά με τον εαυτό της και μέσα στη σχέση.

2. Να είναι έξυπνος

Ένα καλό μυαλό, πάντα γοητεύει τις γυναίκες, ενώ δεν είναι μυστικό πόσο ερωτικός είναι ένας άντρας που το μυαλό του παίρνει γρήγορες στροφές. Οι γυναίκες πάντα εκτιμούν έναν άντρα από τον οποίο μπορούν να μάθουν πράγματα και να διευρύνουν τις γνώσεις τους. Η γυναίκα έχει ανάγκη να θαυμάζει και να εκτιμά τον άντρα που έχει δίπλα της, για όσα εκείνος γνωρίζει και για όσα έχει την ικανότητα να καταφέρει.

3. Να έχει χιούμορ

Ένας άντρας που κάνει χιούμορ και αυτοσαρκάζεται, γοητεύει «τυφλά» τις γυναίκες, ακόμα και αν η εμφάνισή του δεν είναι πάντα το ίδιο γοητευτική. Άλλωστε, ένας άντρας με χιούμορ είναι ένας έξυπνος άντρας, πληρώντας έτσι δυο από τα προαπαιτούμενα του ιδανικού συντρόφου. Το γέλιο είναι πάντα ένα από τα μεγαλύτερα ατού ενός άντρα και ενός ατόμου γενικότερα.

4. Να είναι σίγουρος για τον εαυτό του

Οι γυναίκες φυσικά προτιμούν και επιλέγουν τους άντρες που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και έχουν ισχυρή αυτοπεποίθηση. Η αδυναμία δεν είναι ποτέ ερωτεύσιμη, ενώ ένας άντρας που είναι σίγουρος για τον εαυτό του και τις πράξεις του πάντα ελκύει το μεγαλύτερο πλήθος γυναικών. Ο άντρας, άλλωστε, που έχει γερά θεμέλια, είναι και εκείνος στον οποίο μπορεί μια γυναίκα να στηριχτεί με ασφάλεια.

6. Να διατηρεί τις ισορροπίες

Η ισορροπία στη ζωή ενός ατόμου είναι πολύ σημαντικό πράγμα και για τον ίδιο, αλλά και για τον άνθρωπο που έχει δίπλα του, ενώ η διατήρηση της αρμονίας μεταξύ της δουλειάς, της προσωπικής ζωής, της οικογένειας και των φίλων είναι πάντα ένα δυνατό πλεονέκτημα.
Οι άντρες που ξέρουν πόσο χρόνο και πόση ενέργεια χρειάζεται να δώσουν σε κάθε τομέα της ζωής τους θα έχουν πάντα χώρο και για τη γυναίκα που έχουν στο πλάι τους και αυτό, σίγουρα, είναι κάτι ιδιαίτερα εκτιμητέο από τις γυναίκες.

7. Καλός ακροατής

Το άτομο που έχει καλό άκουσμα είναι πάντα το άτομο που όλοι θέλουν να κάνουν παρέα. Αν δε, ο άντρας που έχετε δίπλα σας είναι καλός ακροατής και δείχνει τη διάθεση και την υπομονή να ακούσει όλα όσα έχετε να του πείτε, από τα πιο σοβαρά μέχρι τα πιο βαρετά, τότε είναι ένας άντρας που θέλετε δικό σας.

8. Να σας προσέχει

Οι άντρες που είναι προσεκτικοί και δίνουν βάση σε όσα τους λέει μια γυναίκα είναι πάντα οι πιο επιθυμητοί άντρες. Μια γυναίκα θα εκτιμήσει υπέρ το δέον, αν ο άντρας έχει προσέξει ποιο είναι το αγαπημένο της εστιατόριο, όταν ειπώθηκε σε μια ανύποπτη στιγμή και στην επέτειό τους της κάνει έκπληξη και έχει κλείσει τραπέζι για να γευματίσουν εκεί.
Πάντα εκτιμάται, η προσοχή στη λεπτομέρεια και πάντα λιώνει μια γυναίκα αν της πάρετε δώρο τα αγαπημένα της λουλούδια, χωρίς να θυμάται καν πότε σας είπε ποιο είναι το αγαπημένο της άνθος.

9. Να είναι χαλαρός τύπος

Οι γυναίκες προτιμούν έναν άντρα που θα μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε περίσταση. Εκείνον που θα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς και στο επαγγελματικό δείπνο της εταιρείας της και στον αθλητικό αγώνα που τους έχει καλέσει ο πατέρας της. Θα πρέπει ο άντρας να νιώθει άνετα σε κάθε κατάσταση, ακόμα και αν οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για εκείνον.

10. Να είναι στυλάτος

Μια περιποιημένη εμφάνιση πάντα παίζει βασικό ρόλο στο αν θα τραβήξει ένας άντρας τα βλέμματα και εκείνος που αφιερώνει χρόνο και ενέργεια στην εικόνα του πάντα έχει προβάδισμα. Το καλό ντύσιμο ανέκαθεν αναβάθμιζε μια ήδη καλή βάση και ένας άντρας, που προσέχει τι φοράει και δίνει σημασία στο στυλ του δείχνει ότι δεν στηρίζεται αποκλειστικά στα δώρα της φύσης, αλλά φροντίζει και να τα εξελίσσει.

via