Ποτέ δεν είπαμε ότι είμαστε η καλύτερη σελίδα του πλανήτη, είμαστε όμως ο καλύτερος εαυτός μας

Από τον Κώστα Ζουγρή

Κάθε φορά που βάζουμε κάποια αναγγελία για βοήθεια στην σελίδα μας, όλο και κάποιος θα θυμώσει και θα μας απειλήσει ότι θα μας εγκαταλείψει γιατί υπάρχουν λέει πολλές καλύτερες σελίδες που μπορούν να καλύψουν τα ενδιαφέροντα τους/

Κατ' αρχήν το να μας βοηθήσει κάποιος δεν είναι υποχρεωτικό, μπορεί να το αγνοήσει και να έχει την συνείδηση του ήσυχη.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά για την μουσική, και δεν κάνω καθόλου πλάκα, αυτό που θέλουν είναι να ανεβάζουμε τραγούδια ή καλλιτέχνες που αγαπάνε για να κάνουν like στο Facebook.

Από την άλλη υπάρχουν αυτοί οι οποίοι γκρινιάζουν για τα ζώδια, την υγεία και ότι μπορεί να φαντασθεί κανείς.

Όλα είναι θεμιτά, όταν σε παρακολουθούν 4.770.000 μοναδικοί επισκέπτες, είναι μοιραίο να υπάρχουν μερικοί που ενοχλούνται από το Χιπ χοπ, τον Σαββόπουλο, τον Νταλάρα, τους U2, τους Metallica, τώρα τον Eminem και πολλούς άλλους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί δεν αξίζουν επειδή τους αποδίδουν διάφορους χαρακτηρισμούς μερικές παρέες.

Μπορεί μερικά από αυτά που ισχυρίζονται όσοι δεν τους συμπαθούν να έχουν κάποια δόση αλήθειας, αλλά ειλικρινά πιστεύετε ότι υπάρχουν άμεμπτοι καλλιτέχνες; μα οι καλλιτέχνες είναι σαν κι εμάς, τους πολιτικούς μας, όλους τους ανθρώπους, ότι είμαστε εμείς, είναι και αυτοί, εκτός και αν πιστεύουν αυτοί που τους κατηγορούν ότι είναι Άγιοι, λίγο δύσκολο, γιατί μάλλον δεν θα πιστεύουν στους Αγίους.

Αυτή η σελίδα για να λειτουργήσει έχει έξοδα τα οποία δεν καλύπτει κανένα κόμμα, ούτε κανένας που έχει πολλά χρήματα, ούτε καν οι εύποροι επισκέπτες τους, εκτός από λίγους τους οποίους ευχαριστούμε και ειλικρινά με κάνουν και ντρέπομαι γιατί είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Ξέρετε πόσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόταση μας να σας στέλνουμε κάθε εβδομάδα τον Σεπτέμβριο μια λίστα με τραγούδια που επιλέγουμε; 11 και από την αρχή του μήνα 16 από τα 4.770.000 εκατομμύρια και η άλλη παραπονέθηκε ότι δεν θέλει να διαβάζει ιατρικά, μακάρι να μην της χρειαστούν ποτέ, ούτε να τα χρειασθούν οι 5 φίλες της που αμέσως έσπευσαν να της κάνουν like, ενώ είναι ζήτημα αν ποτέ άνοιξαν ένα μουσικό θέμα για να ακούσουν ένα τραγούδι.

Όλες οι μεγάλες σελίδες μουσικής στο εξωτερικό έχουν κάνει στροφή στο ελαφρό ρεπερτόριο και προβάλλουν συχνά συγκεκριμένους καλλιτέχνες, άλλοι στην χώρα μας προβάλλουν συγκεκριμένες εταιρείες, μα είναι δυνατόν από τα τόσα εκατομμύρια που μας παρακολουθούν να μην έχει κάποιος κάτι να διαφημίσει ή να μην είναι σε κάποια θέση που μπορεί να βοηθήσει, όμως όλοι φοβούνται μην χάσουν τα κεκτημένα.

Δεν πειράζει εμείς γεμίζουμε την μουσική κιβωτό μας και έχει ο Θεός.