Να δημιουργηθεί πανεπιστημιακή σχολή διανομέων φαγητού

Να δημιουργηθεί πανεπιστημιακή σχολή διανομέων φαγητού

Από τον Κώστα Ζουγρή

Κι όμως η ανάπτυξη είναι εδώ! καθημερινά ξεφυτρώνουν νέα ταχυφαγάδικα και καφετέριες γεγονός που κάνει επιτακτική ανάγκη την δημιουργία πανεπιστημιακής σχολής που θα βοηθάει στην απόκτηση της καλύτερης επαγγελματικής εμπειρίας για τους ντελιβεράδες που αποτελούν πια σημαντικό κομμάτι της καθημερινής μας ζωής.

Με την αφαίρεση μαθημάτων που γίνετε σταθερά τα τελευταία χρόνια και την αύξηση στον τουρισμό, γιατί οι νέοι να πηγαίνουν να σπουδάζουν σε σχολές από τις οποίες όταν αποφοιτήσουν δεν θα βρίσκουν δουλειά με περισσότερα από 600 ευρώ;

Σαν ντελίβερι θα έχουν και τα τυχερά τους και όλο και κάποια γνωριμία θα κάνουν με τόσες κοινωνικές επαφές.

Η διανομή πίτσας απαιτεί κάποιες οικονομικές γνώσεις γιατί η συναλλαγή με τον πελάτη δεν είναι πάντα εύκολη.

Τα περιττά μαθήματα που δεν θα διδάσκονται πια, θα δώσουν χρόνο στους τυχόν υποψήφιους των ανωτάτων σχολών, στα διαλείμματα να μαθαίνουν και την τέχνη του καφέ, εξασφαλίζοντας έτσι ένα έξτρα μεροκάματο.

Τα δήθεν παραδοσιακά μαθήματα που είχαν συνηθίσει οι παλαιότεροι δεν είναι πια απαραίτητα, άλλωστε όσοι έχουν πάρει το πτυχίο τους από Ελληνικά ιδρύματα έχουν μάθει καλά για το τι πρέπει να κάνουν για να πάνε μπροστά.

Οι προοπτικές είναι τεράστιες για τους νέους μας, τώρα που δεν έχουν και το πρόβλημα των απεργιών στα εκπαιδευτικά μας ιδρύματα.

Ποιος ξέρει μετά από σκληρή δουλειά, μπορεί να ανοίξουν κι αυτοί την δική τους πιτσαρία ή καφετέρια και να βοηθήσουν την ανάπτυξη της χώρας μας.

Πάντως προς το παρόν είναι η πρώτη δουλειά σε ζήτηση, αν κρίνω από τις αγγελίες στα καταστήματα.