Έχετε πάθει κάτι;

Έχετε πάθει κάτι;

Από τον Κώστα Ζουγρή

Θα σας φανεί εξωπραγματικό, αλλά αν δίναμε σημασία όλα αυτά τα χρόνια στις κατά καιρούς διαφωνίες φίλων της εκπομπής σε μεταδόσεις ή και στην νεότερη εποχή σε αναρτήσεις μας, δεν θα υπήρχε ούτε η εκπομπή, ούτε το Ποπ & Ροκ, ούτε το Site.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές και είναι αδύνατο να υπάρχει πλήρης συμφωνία με όλους εσάς στα πάντα.

Όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα, εμείς είμαστε εμείς και εσείς, εσείς, η κάθε πλευρά έχει τις δικές της απόψεις και θα ήθελε να μπορούσε να τις επιβάλλει.

Άλλες παρεμβάσεις σας είναι βάσιμες, άλλες υπερβολικές.

Γράφει κοροϊδευτικά ένας μόνιμα παραπονεμένος για μια λίστα μας με 10 Ελληνικά συγκροτήματα, Προφανώς δεν είναι τόσο καλοί για να μπούμε στην λίστα σας οι Aphrodite's Child και οι Socrates.

Μα καλά γράψαμε πουθενά ότι είναι τα 10 καλύτερα Ελληνικά συγκροτήματα; δηλαδή όποτε κάνουμε λίστες μπλουζ πρέπει να βάζουμε πάντα τον Muddy Waters;

Άλλος ενοχλήθηκε με την ανάρτηση για τον Αλκαίο, όμως έχω να σας πω ότι η ανάρτηση του Αλκαίου είχε μία από τις μεγαλύτερες ανταποκρίσεις από το κοινό στην ιστορία της σελίδας μας, με τεράστιο ποσοστό επισκεπτών, και μιλάμε ουσιαστικά για έναν καλλιτέχνη που σχεδόν έχει αποσυρθεί.

Σήμερα με την ανάρτηση της Βίσση και του Ρέμου, κάποιοι ' τα παίξανε' και μία έγραψε, έχετε πάθει κάτι;

Δηλαδή εσείς τι νομίζετε ότι η Βίσση, ο Καρβέλας και άλλοι Έλληνες καλλιτέχνες δεν είναι άνθρωποι; δεν ακούνε καλή μουσική και στο τέλος τι είναι η καλή μουσική, τα ονόματα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους;

Όλοι αυτοί άκουγαν και ενδεχομένως θα ακούνε ροκ, τζαζ, σόουλ, ποπ, όπως κι εσείς, θυμάμαι την Άννα Βίσση λυσασμένη είχε έλθει να δει τον Joe Jackson σε μία τηλεοπτική εκπομπή του Πετρίδη.

Δηλαδή αυτοί που ενοχλούνται με τι διασκέδαζαν στην δεκαετία του '90 ή τα Σαββατόβραδα, με τους Pavement;

Δεν πάθαμε κάτι, την είδαμε για λίγο διαφορετικά, απολαύστε το, δεν θα σας μαλώσει κανείς.

Στίχοι του Γιάννη Δόξα που μαζί με Δημήτρη Γιαρμενίτη, Γιώργο Πολυχρονίου, Μπουρμά, Καραγρηγόρη και μερικούς ακόμα είχαν γράψει την χρυσή εποχή της Sony στην δεκαετία του '90.

Τέτοια κάνετε και ζητάτε και Donate