Το Wikipedia δεν γεμίζει τις αναμνήσεις σας και δεν σας ενημερώνει για το αύριο

Τι είδους μουσική ακούει ο ιδανικός επισκέπτης της σελίδας μας;

Δεν είμαστε από αυτούς που θα κρίνουν την οικονομική ή επαγγελματική κατάσταση αυτών που μας ακολουθούν. Μακάρι όλος ο πλανήτης και ειδικά οι κάτοικοι της χώρας μας να περνάνε καλά, βασικά να έχουν την υγεία τους, να μπορούν να τα βγάζουν πέρα οικονομικά και να έχουν κάποιους να τους αγαπάνε.

Έχουμε μπει σε μία διαδικασία ενημέρωσης αυτών που αγαπάνε συγκεκριμένα πράγματα, εδώ και πολλές δεκαετίες, δεν ξέρουμε αν καταφέρνουμε να καλύψουμε τα ενδιαφέροντα σας, αλλά πιστεύουμε ότι προσπαθούμε.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται σε μια χώρα που δυστυχώς δεν είναι αναπτυγμένο το συναίσθημα της προσφοράς βοήθειας σε κάποιον που χωρίς καμία ενίσχυση από τα γνωστά κρατικά ή μη μέσα προσπαθεί να αντεπεξέλθει στις συνθήκες ανταγωνισμού, αλλά και επίπεδου ενημέρωσης που υπάρχει σε όλο τον κόσμο.

Η προσφορά βοηθείας από την πλευρά όσων έχουν την δυνατότητα είναι σημαντική για την προσπάθεια μας, η Wikipedia έχει σταθερά και δικαίως πολλούς φίλους που ενισχύουν την προσπάθεια της, ενώ αμέτρητοι είναι και αυτοί που εμπλουτίζουν τις σελίδες της με νέες καταχωρήσεις.

Αντίθετα σε εμάς, που δεν είμαστε βέβαια Wikipedia, αλλά μία σελίδα που προσπαθεί να δώσει αυτό που λείπει αρκετά από την χώρα μας, ελάχιστοι έχουν στείλει κείμενα τους με θέματα μουσικά ή άλλα, ενώ εξαιρετικά μικρή είναι η οικονομική βοήθεια που όλο και συρρικνώνεται ίσως λόγω της οικονομικής κατάστασης.

Μιλάμε με νέα παιδιά, πολλά από αυτά θα μάθαιναν διάφορα πράγματα από τις σελίδες μας, όπως ίσως έμαθαν κάποιοι από εσάς.

Ενημερώστε τα για την σελίδα μας και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε.

Κώστας Ζουγρής

Η σελίδα μας δεν είναι προσφορά των μεγάλων ομίλων που συντηρούν τα περισσότερα ΜΜΕ, την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ'αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές λίστες και πληροφορίες.